2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این خواستگار

688 بازدید | 43 پست

ایشون معرفی شدن،یعنی برادر زاده استادم بودن

و من شناختِ چندانی نسبت بهش ندارم

در مورد اخلاق و شخصیتش باید بگم که خوبه و به دلم میشینه اخلاقو ایناش

۳۳ سالشه متخصص قلب هست ولی مطب نداره و تویِ کلینیک دوستش کار میکنه،ماشین داره و دو واحد اپارتمان ،وضع مالی خودش خوب نیس چندان،اما باباش وضعش خوبه

در مورد قیافش هم باید بگم متوسطه ولی قدش ۱۷۳ هس و من ۱۶۹ م

خودمم ۲۲ سالمه و دانشجوی دندونم

نظرتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدک نیست

نمی شد حالا پولدار باشه؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

نظر بقیه مهمه؟؟؟ شما خودت باید چندین جلسه قرار بذاری تا به نتیجه برسی ؛  اهداف خودت و طرف مقابلت رو بشناسی با رفتارهای هم آشنا بشین؛ اگر رفتار اشتباهی هم دیدی با مشاور مشورت کن یا بزرگترا

اینا ک همه مادیات بود ببین دیوونه میموونه نباشه پسرای این دوره زمونه خیلی بیخود شدن

برید روانشناس از رو ظاهر قضاوتش نکن

دقیقا همچین کیسی داشتم و دیوانه از آب دراومد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اینا ک همه مادیات بود ببین دیوونه میموونه نباشه پسرای این دوره زمونه خیلی بیخود شدنبرید روانشناس از ...

یعنی چیکار میکرد عزیزم ک میگی دیوونه بهش؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤