2777
2789
عنوان

بیاین

41 بازدید | 8 پست

سلام ، تا حالا فکر کردین که هدف از دنیا اومدنتون چی بوده؟ من که حس میکنم هدف خاصی پشتش نبوده...اینکه بیای دنیا زجر و بدبختی بکشی، آخرش هم پیر بشی ، بعدش بمیری ، خب دنیا نمیومدیم بهتر بود ،

دقیقا امروز همین رو با چند نفر میگفتیم

خیلی هم با ایمان بودن اونا ،یکی می‌گفت حکمت داره یکی می‌گفت چی و کلی دلایل غیر منطقی....

من دیگه خیلی هستم به نظرم هدفی نداره و چیزی جز عذاب نبوده ، نه؟؟؟😂😑

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

دقیقا امروز همین رو با چند نفر میگفتیمخیلی هم با ایمان بودن اونا ،یکی می‌گفت حکمت داره یکی می‌گفت چی ...

پدر و مادر من برای لذت لحظه ای منو آوردن دنیا ، خب ازدواج نمی‌کردن الان من آنقدر سختی و بدبختی نمیکشیدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر و مادر من برای لذت لحظه ای منو آوردن دنیا ، خب ازدواج نمی‌کردن الان من آنقدر سختی و بدبختی نمیکش ...

هعییی ، برادر 

منم بچه آخرم و نا خواسته بودم .....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

هعییی ، برادر منم بچه آخرم و نا خواسته بودم .....

الان هم اومدم دنیا همش بدبختی و دردسر ، خب همشون کار ننداختن اینا فردا آینده و زندگی میخوان، چرا بیاریمشون دنیا

الان هم اومدم دنیا همش بدبختی و دردسر ، خب همشون کار ننداختن اینا فردا آینده و زندگی میخوان، چرا بیا ...

آره.

آدما خیلی بی فکرن که بچه میارن، من خودم همیشه به مامانم میگم اولین ملاکم برا ازدواج اینه هیچ وقت بچه نیارم، بعد میگه پس لذت مادری چی؟ به درک ، صد سال کسی مامان صدام نزنه.

چرا یه آدم دیگه رو هم بدبخت کنیم؟ 

واقعا این دنیا چی داره ؟؟؟

وقتی نمی‌تونستن یه زندگی خیلی خوب رو فراهم کنن چرا ما رو آوردن تو این دنیا؟ الان خوبه هزار تا افسردگی و مریضی و مشکل داریم؟؟

آره.آدما خیلی بی فکرن که بچه میارن، من خودم همیشه به مامانم میگم اولین ملاکم برا ازدواج اینه هیچ وقت ...

براشون هم مهم نیست بهشون میگی ، 

اهمیتی نمیدن، خب تو که آوردی چرا بلد نیستی بزرگش کنی، چرا درست براش پدری یا مادری نمیکنی

براشون هم مهم نیست بهشون میگی ، اهمیتی نمیدن، خب تو که آوردی چرا بلد نیستی بزرگش کنی، چرا درست براش ...

بله متاسفانه ....