2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 145 پست
وای گربه داری باردارم هستی دخترت برا نی نیت بده که 😑😑😑

نه عزیزم پنج هفته که بودم فهمیدم باردارم به یه آدم مطمعن واگذار کردم با این که سخت بود ولی واسه بارداری خوب نیس هرچند مشکل جدی نداشت اما چون خودم مجبور بودم خاکشونو تمیز کنم سختم میشد انگل توکسوپلاسموز هم که میگن درصدش از گربه خونگی گرفتن خیلی کمه چون تغذیشون مشخصه و با محیط بیرون ارتباط ندارن خاکشون هم که ضد باکتری عامل مبتلا شدن از سبزی و گوشت خام خیلی خیلیییی بیشتره 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
یگانه جان پست مند خوندی گفتم حتما ببرش دانپزشک من گربه م همینجوری شد حتما حتما ببرش نزار دیر بشه

ینی ورمش خطرناکه؟😢😢یابخاطر خون میگی؟

نمیدونم چیکارکنم اخه تلفنی به دامپزشک گفتم فقط یه قرص وشربت گف بخرم

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه حرف من اینه که وقتی یه نفر ی تاپیکی میزنه هزار نفر ممکنه بیان نظر بدن .حالا مثبت یا منفی .من میگم ...

به خدا من عاشق مارمولک و قورباغه و ملخم😂

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
ینی ورمش خطرناکه؟😢😢یابخاطر خون میگی؟ نمیدونم چیکارکنم اخه تلفنی به دامپزشک گفتم فقط یه قرص وشربت ...

نه نگران نشو من گربه م پاش ورم کرد دیر بردمش دانپزشکی شروع کرد لنگیدن بعد دکار بهم گفت دیر اوردیش نمیشه کاری کرد البته اون بیرون رفته بود با داداشم بعد تو پارک انگار واسش اتفاقی افتاده ولی خب ببریش بهتره

توشهرما که دامپزشکا اصن براش ن مهم نیس اون دامپزشک اول که بردم پیشش از دور نگاه کردگف نزارش رومیز:/ ...

وا اون چه دکتری بود من میبردم دکتر کلی ماساژمیدادشون اون دکتری که کارش اینه بی معنیه بگه نذار رو میز واقعا که 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
نه عزیزم پنج هفته که بودم فهمیدم باردارم به یه آدم مطمعن واگذار کردم با این که سخت بود ولی واسه بارد ...

اره خوب کار کردی .انشالله نی نی بیاد بغلت دیگه وقتی برا بچه گربه ت نمیمونه .🙄🙄

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
وای نهههه من از بچگی ترس عجیبی نسبت به حیوونا دارم😣😣😣

خب طبیعیه بالاخره خیلی زیاد هستن کسایی که از حیوونا میترسن منم دورم زیاده دختر عمه م از جوجه میترسه حتی

این سفید ملوسا نژادشون چیه؟

پرشین و نگهداریشون فوق العاده سخت و هزینه بالایی میخوان کلا نژاد حساسیه

خب طبیعیه بالاخره خیلی زیاد هستن کسایی که از حیوونا میترسن منم دورم زیاده دختر عمه م از جوجه میترسه ...

شاید باورت نشه من حتی از جوجه  مرغ و خروس هم میترسم با اینکه جایی زندگی میکنم که همه تو خونشون مرغ و خروس اردک دارن

اخخخخ همه حیووونی تحمل میکنم اما مارمولک اخ تا میبینمش فقط جیغ میزنم . از قیافش حالم بهم میخوره 😞😞 ...

نگووووو من عاشق این مارمولک بزرگام که شبیه افتاب پرسته نمیدونی چقد به شوهرم التماس میکنم یکی بخره

وای بچه ها یدفع یه موش تو حیاط مون بود منم داشتم حیاط میشستم موش سیم برقو گرفته بود با دستاش داشت میرفت بالا من تا دیدمش بلند گفتم وای موش 😨😨😨😨موش سریع از سیم اومد پایین . وای مثل یه ادم با دستاش سیم برقو گرفته بود میرفت بالا 😂😂😂😂😂😂

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊