2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 145 پست
میخان بگن خیلی تمیزن شایدیا گناه داره😊😊قضیه ی حضرت موسی وچوپانم خیلی خوبه اگه بخونن

نه عزیزم  منکه گربه دوستدارم خیلیم ناز و گوگولین ولی تو خونه باشه من بهش دست بزنم نه . فقط از دور دوست دارم😍😘😘

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چ نااازع این سرنگشو از کجا خریدی منم بخرم😁باقطره چکون بهش میدم راسی موقع غذا دادن باید روشکم ب ...

از داروخانه حیوانات این عادت داشت این جوری میخورد در اصل بزار یه عکس بزارم درستش اونه

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
گلم توجه نکن به این حرفا مدام چکاپ ببرش وقتی مطمئنی سالم ومیکروبی نداره دیگه ترسی نداره  حتی ت ...

اره والا

اینا همونایی ان که یه گربه توحیاط خونشون یا خیابون میبینن سنگ پرت میکنن یا دمپایی:/

حتی اگه دینم گفته باشه چرکِ خالصن!اونکه نگهشون میداره بره جهنم اونکه سنگ پرت میکنه بره بهشت؟🙄😏

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
این دوتا رو سه روزه بودن بزرگ کردم فعلا فقط شیر نده چیزی حیون اذیت میشه

وای اون بورِ خیییلی جیگره 😙😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ن مرضی جون من یه هفته تحقیق کردم از سه تادامپرشک توقم پرسیدم. گفتن موی گربه اگه خورده بشه دفع میشه ...

جدا؟

من نگران همین انگلِ توکسوپلاسموز بودم

راستش تحقیق به اون صورت در موردش نکردم برای همین اطلاعاتم تکمیل نیست

پس اینجوری که میگی خطرناک نیست😍

شاید وقتی آیه بزرگتر شد اگه همسرم موافقت کرد یه فسقلی سفید از اونا که خیلی سفیدن وچشماشون درشت و مشکیه😍😍😍😍واسش خریدم😍البته فکر نمیکنم موافقت کنه😐

.Pain🔥you made me a believer

خب دلیل نمیشه چون شما چیزی رو دوست دارین بقیه هم دوست داشته باشن.

عزیزم شما هم میتونی بگی دوس ندارم ولی اینوه از یه مخلوق خدا حالت به هم بخوره قابل قبول نیس 

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
اره والا اینا همونایی ان که یه گربه توحیاط خونشون یا خیابون میبینن سنگ پرت میکنن یا دمپایی:/ حتی ا ...

اين حرفها چيه عزيزم هى اين موجود نجسه اون نجسه والله بعضى حيوون ها كم ازار تر از انسان هان 

اینجا ببین دوهفتش بوده تا دوماه ونیم سه ماه فقط شیر بدون لاکتوز وقتش بشه خودشون تمایل نشون میدن به غ ...

ینی بیسکوییت مادرومولتی ویتامین وزرره ی تخم مرغ ندم؟دوباره قطع کنم😟😟😟😟😟اوکی

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍