2777
2789

من مجرد بودم برادرم لپتابشو داده بود بهم و چند بار گفت مال خودت بعد پسورد و ... اسم خودم بود حتی داداشم یبار گرفت زودی آورد داد بهم 

حالا پسرش ۱۹ سالشه زنگ زده بود ک عمه لپتاب رو بیار لازم دارم پارسال هم گفته بود من پروژه داشتم ندادم اینبار

مطمئنم میخواست بده ب رفیقاش یا اسباب بازی خواهرش کنه چون خودش هیچی بلد نیست برخلاف باباش ، اصلا درس نخونده و حتی درست نمیتونه چیزی بنویسه یه پیامم تو گوشیش،دیدم ک با یه خانم سن بالا در ارتباطه و خانمه گفته بود سربلندم کردی تو رستوران ببخشید مهمونامون زیاد بود و ... 

من خیلی ناراحت شدم ک برادرم اموالشو و مدیریت فروشگاهشو داده دست این پسرش خواستم ب برادرم بگم ولی دلم نیومد ناراحتش کنم و بزنم تو ذوقش چون خیال میکنه پسرش بازاریه و خیلی حالیشه 

حالا لپتاپ رو آوردم گذاشتم خونه مادرم و ب مادرم گفتم اگ پیگیر شد بده  ولی مادرم گفت نه میده دوستاش خراب میکنن پسم نمیده بهت 

حالا هربار میبینمش واقعا خجالت میکشم ک زنگ زد و خواست بهش ندادم 

جای من بودین چکار میکردین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینداختم جلوش همون لحظه

کم خورده از داداشم به یه لپتاب هم رحم نمیکنه 

حالا از فروشگاه یه پر کاه مامانم برداره همون دیقه کارت مامانمو میگیره بعد با پول داداشم برا خرابا رستوران مهمونی میگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40