2777
2789
به ما هم می کی چه جوری؟؟

گفتم دیگه عزیزم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی انرژی مثبت😂😂😂😂

پست منو خوندی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خوشگلم ایناکه موفقیت هابودن.ان شاالله موفق ترم بشی.خواستم به ماهم بگی چطوری

انشالله خب ببین هر روز روی یک کاغذ به خاطر داشته هام شکر میکنم خدا رو و روی یک کاغذ دیگه آرزوهامو مینویسم جوریکه انگار بهشون رسیدم و به خاطر رسیدن بهشون شکر گذاری میکنم مثلا آرزوم بود بهم فیلم پیشنهاد بشه تو یه کاغذ هرروز مینوشتم خدایا ازت ممنونم و شکر گذارتم که باعث میشی هرروز به من پیشنهاد فیلم بشه ازت به خاطر همه ی لطفهات ممنونم,  هرروز مراقبه میکردم, مثبت نگر تر شدم, از بیشتر گناهام دست برداشتم, هرروز احساس میکردم من لایق چیزهای بهترم و بلند پروازتر شدم

فک کنم 147 هرکاری میکنم تواناییو خریدشو ندارم 

سلام روز خوش با مدیر فروششان مشورت کنید و ازشون تقاضا کنید براتون نیم بها حساب کنند من خودم نیم بها خریدم ازشون یعنی ماهی ۸۹ هزارتومن الان دو ماه رو خریدم.شما کسی رو می شناسید که کل دوره رو شرکت کرده باشه و راضی باشه؟

منم شرکت کردم تو دوره اقای شریفی. خیلی خوبه. اونقد جذبای مالی کردم و از اون مهمتر روابطم که عالی شده.

دوس پسرم انقد باهام خوب شده😍😍😍

همش شکر میکنم که با با اقای شریفی آشنا شدم. خیلیم اتفاقی بودا. تو ت ل گ ر ا م دوستم یکی از وویساشو فرستاد منم رفتم چن تاشو گوش دادم خوشم اومد بعد عضو شدم. 

برای آموزش رایگان قانون جذب می تونید به کانال کلید ثروت @kelide3rvat  در تل.گرام مراجعه کنید ؛ 

http://kelideservat.com/law-of-attraction-channel/

@atrisa93   

؛ آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت و سلامتی و روابط عالی | کانال : @kelide3rvat 
منم شرکت کردم تو دوره اقای شریفی. خیلی خوبه. اونقد جذبای مالی کردم و از اون مهمتر روابطم که عال ...

عزیزم کارشناسی جذبت به کجا رسید چه تمرینهایی انجام میدی؟؟ من دورش رو دارم اما تمرینی انجام ندادم انگارترس دارم یه جورایی

منم شرکت کردم تو دوره اقای شریفی. خیلی خوبه. اونقد جذبای مالی کردم و از اون مهمتر روابطم که عال ...

سلام دوستان نظرتون چیه کسانی که تو دوره آقای شریفی شرکت کردند یه گروه تو تل گرام تشکیل بدیم و با هم در مورد جذبهایی  که کردیم و نحوه انجام تمرینات تبادل نظر کنیم چون این طوری خیلی خیلی باورمان قوی میشه و قدرت جذب مون بیشتر میشه،چون اگه یادتون باشه آقای شریفی میگفتن دو راه داره که بتوانید باورتون قوی بشه و اگر باورتون قوی بشه و خودتون و لایق اون چیز بدانید صد درصد جذب میکنید چیزی رو که میخواهید،یکی از این دوراه تکرار تمارین و گوش دادن به فایل ها و دومی اش که خیلی از اولی مهم تر بود معاشرت با کسانی است که با آرزوی ما الان دارن زندگی میکنند شاید الان من فرض مثال روابط خوبی دارم با اطرافیانم ولی از لحاظ مالی مشکل دارم و یکی دیگه برعکس من باشه من میتونم باور روابط قوی داشتن رو به شما بدم و شما هم باور اینکه خیلی راحت میشه ثروت مند شد،خلاصه خیلی خیلی میتونیم به هم کمک کنیم تا قدرت جذب مون بده بالا.اگر موافق بودید بگید گروه تشکیل بدم و لینک گروه رو بهتون بدم تا همه عضو بشید.واقفا عالی میشه .دوستان عزیزم منتظرتون هستم.لطفا نظرتون رو بدید.

سلام دوستان نظرتون چیه کسانی که تو دوره آقای شریفی شرکت کردند یه گروه تو تل گرام تشکیل بدیم و با هم ...

اگه تشکیل دادین حتمااااااامنو هم عضو کن دنبال همچین گروهی بودم  

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد درآخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساخته ای،شخصی که بتوانی باشی را ملاقات خواهی کرد...