2777
2789
منم از قانون جذب استفاده میکردم خیلی هم جواب میگرفتم ولی الان بعد از خوندن کتاب راز و کتاب معجزه و ک ...

وای عزیزم دقیقا منم 

من بیشتر حسم با شکرگذاری خوب میشه 

چجور انجام میدی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عزیزم دقیقا منم  من بیشتر حسم با شکرگذاری خوب میشه  چجور انجام میدی؟

من وقتی پول هامو میشمارم میگم خدایا شکرت سپاسگزارم کائنات ممنونم میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند و واقعا هم زود زود شاید چند دقیقه هم نگذره روی پولم اضافه میشه به قول معروف پول روی پولم میاد. 

یا وقتی فکر میکنم پدر و مادرم سالم و سلامتن یا خواهر زیبا دارم یا وقتی فکر میکنم چقدر خوبه برادر دارم میگم خدایا شکرت سپاسگزارم کائنات ممنونم. 

یا وقتی چیزی میخرم بازم همینو میگم یا وقتی درخت مورد علاقه ام شکوفه کرده بازم خدا رو شکر میکنم عالیه عالی. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
میشه یکمی هم به من بگی ازچیزهایی که روت تاثیرگذاشته وخوب بوده کلا

ببین بهتریم دانشگاه قبول شدم,  خواستگارای خییییلی خوبی دارم ,هنوز یه سال نشده تئاتر کار میکنم اما پیشنهاد بازی تو فیلم بهم میشه و تو بیست و یک سالگی در آمد دارم,  

بچه ها بگین چجوری افکار منفی و ترس از مرگ خود و عزیزان رو از خودم دور کنم دارم دیوونه میشم😢😢😢🐇

مثبت فکر کن به جای اینکه به مرگ شون فکر کنی به سلامتی شون فکر کن به این فکر کن که چقدر خوبه سالم و سلامت کنارت هستن و خدا رو شکر کن و از خدا بخواه برات حفظشون کنه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄