2777
2789
علتش رو واقعا پیدا نمیکنم نمیدونم دردم چیه😂😂نه ولی کوچیکترین حرف ناراحتم میکنه منظورم این بود

خب الان بهت حرف میزنم تا ناراحت بشی باشه😉

𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی شده داداش مشکل چیه از چی ناراحتی ؟

فداتشم بخدا باور کن خودمم نمیدونم گیج شدم شب بیخوابی فقط سیگار میکشم

مهندس راهسازی هستم قرارداد پروژه دوماه پیش تموم شد الان دوماه خونه ام ولی پا رو حق نذارم این دو ماه ...

اسنپ برو

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

حوصلشو ندارم

بیااااا

دیگه حوصله رو ک ما نمیتونیم بهت تزریق کنیم🤪🤧🤣

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

اتفاقات بد زندگیم پشت سر هم افتاده الان یهو افسردگی هجوم آورده بهم ولم نمیکنه پول داشتم میرفتم پیش ت ...

حالا زیاد خودتو درگیر نکن توکل بخدا

بیااااادیگه حوصله رو ک ما نمیتونیم بهت تزریق کنیم🤪🤧🤣

کاش دستم بهت میرسد الان پیشم بودی از تنهایی و بی حوصلگی تو رو میزدم😂

کاش دستم بهت میرسد الان پیشم بودی از تنهایی و بی حوصلگی تو رو میزدم😂

یزید زمانه ات را بشناس😭😭

ن دیگه اینقدام بی رحم و سنگدل نیستی🤧🤣

هستمممممممممم 😉

ن نیستی

تو دلت میاد منو بزنی فعک نکنمممممم🤣🤧🤧🤧