2777
2789

کتلت بزارم به احتمال زیاد

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبیددیدم ی تاپیکاتون نوشتیددرباره دکتر اصیلیان خوبه یانه شماپیشش رفتید؟خوب بود؟

سلام عزیزم بعد یسال بالاخره رفتم چون یا نوبت گیرم نمیومد یا شرایط جور نمیشد ولی دکتر خوبی بود داروهایی که داد راضی بودم

فقط مطبش خیلی شلوغه هرکاری و هرچیزی میخوای سریع بایپ بگی من خودم هول کردم نصف چیزا یادم رفت دیگم سخته برم چون راهم دوره قبلشم یه آزمایش کلی بده جواب اونم ببر که اونم ببینه نگه برو آزمایش بده دوباره بیا

سلام خوبیددیدم ی تاپیکاتون نوشتیددرباره دکتر اصیلیان خوبه یانه شماپیشش رفتید؟خوب بود؟

سوال دیگه داشتی بپرس حتما خوشحال میشم کمکت کنم

یسری میگفتن چون داروهارو از داروخونه دخترش باید بگیری وای دکتر بدیه ولی اینطوری نیست من خودم وقتی دیدم دوستم صورتش یه پوست سالم پیدا کرده بود رفتم داروهاشم جاهای دیگه پیدا میشه ولی خب وقتی اون کنار مطبشه و همه رو هم یجا داره منطقی بود از همون بگیری یدفعه

سلام عزیزم بعد یسال بالاخره رفتم چون یا نوبت گیرم نمیومد یا شرایط جور نمیشد ولی دکتر خوبی بود داروها ...

اهان من شنیده بودم خودش ویزیت نمیکنه زیردستاش میبینن وداروهاش هم خیلی گرون میشه واینا

سوال دیگه داشتی بپرس حتما خوشحال میشم کمکت کنمیسری میگفتن چون داروهارو از داروخونه دخترش باید بگیری ...

ممنون عزیزم خداخیرت بده انقدخوشحال شدم ک جواب دادید

اره منم اینوشنیده بودم

شماچطوری نوبت گرفتیدزده تادوسه ماه دیگه نوبت ندارن ک حضوری نمیشه رفت نوبت گرفت یازنگ زد؟

اهان من شنیده بودم خودش ویزیت نمیکنه زیردستاش میبینن وداروهاش هم خیلی گرون میشه واینا

نه خودش ویزیت میکنه فقط سریع

داروهاشم هر نسخه حدودا یک خورده ای دو تومن که من یسریش تموم شد خواستم بگیرم شهر خودمونم همون داروهارو با همون قیمت گرفتم یعنی قیمت خودشه

ممنون عزیزم خداخیرت بده انقدخوشحال شدم ک جواب دادیداره منم اینوشنیده بودم شماچطوری نوبت گرفتیدزده تا ...

وای یه منشی ای داره من برا خودم و داداشم گرفتم نشد تو یه روز بگیرم رفتیم گفتم بابا من دوباره هفته دیگه باید بیام راهم دوره گفت شلوغه نمیتونم نوبت بدم مجبور شدیم من هفته بعدش برم باز

سایتش هر دوماه یکبار باز میشه روز اخر ماه ساعت هفت غروب فقط سریع برو که تو پنج دقه نوبتاش پر میشه