2777
2789
عنوان

خودم برم یانه

83 بازدید | 11 پست

سلام 

خانمابنظرتون خودم برگردم خونم یاصبرکنم شوهرم بیاددنبالم؟

ماباهم مشکل داشتیم منم وسایلاموجمع کردم ازخونه رفتم کلی دعوا وحرف شنیدم اخرم مقصرمن شدم چون مادرندارم،ینی میگن مامیدونیم ک شوهرت مقصره ولی توبایدزندگی میکردی ودرضمن ازدواج فامیلیه ک همه خبردارمیشن ازتمام مسایل زندگی ما،حالا من فهمیدم همه ی خانوادم ازطلاق من خوشحال میشن صحبت کردیم باشوهرم به توافق رسیدیم.رفته توی شهرخودشون خونه گرفته وسایل منو برده وخونه روچیده ولی گفته ب کسی نگی تامن خانوادموراصی کنم ولی۲ماهه ک هنوز نتونسته بگه میگه دهنم قفل میشه من گفتم تاهمین چهارشنبه فرصت داری گفته باشه،صب به بابام گفتم شوهرم خونه گرفته ومن میخام برگردم میگه خودتوسبک نکن بشین تاخانوادش بیان خوده شوهرت بیاددنبالت،شوهرمم میگه توخودت بیامنکه توروبیرون نکردم اینجوری خانوادم اروم میشن،خانوادش مخالفن چون میگن زنت تورودوس نداره اون میخادتوروبازی بده وازاین حرفامیگن،کلن زندگی مابخاطردخالت خانوادش وخاهرای خودم بهم ریخته

واینک من ۲باردیگم اومدم ب قصدطلاق شوهرم اومده دنبالم بازبرگشتم،ولی ایندفعه چون من اقدام کردم برای توافقی و جلسه هاشم رفتم،دست همه برام رو شدک بخاطردشمنی وخبرکشی ماهروز دعواداشتیم،۴ماهه ک پسرموندیدم دیگ نمدونم چیکارکنم

عزیزم اگر امکانش هست خودت پس انداز یا پولی چیزی داری یا شوهرت داره،بهش بگو بیا قبل این که بریم خونه جدید ، دوتایی بریم حرم امام رضا مشهد برگردیم ، ولی کسی نفهمه یه جا قرار بزارین ک بیاد دنبالت از اونجا برین حرم بعدش دیگ بریم سر خونه زندگی خودتون ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقامشدخونه گرفته

پس چ بهتر ، الان که گفتین بچه دارین ، بهش بگو با بچه ات بیاد یه جایی قرار بزارین  تو هم برو توی مغازه شکلات فروشی ها قرار بزارین  به بهانه گرفتن ۱ کیلو شکلات نذری ، ایشون هم بیاد سه تایی برین حرم ، از اونجا برگردین خونه تون ، شکلات هم داخل حرم پخش کنید 

پس چ بهتر ، الان که گفتین بچه دارین ، بهش بگو با بچه ات بیاد یه جایی قرار بزارین تو هم برو توی مغاز ...

عزیزم من شهرستانم وشوهرم مشد۲ساعت فاصلس،بابام میگه نبایدخودت بری بایدشوهرت بیاددنبالت،اگ خودت بری همه برات حرف میزنن ک خونه پدرش جانداشته خودشوسبک کرده رفته،کلن همه بفکرخودشونن 

عزیزم من شهرستانم وشوهرم مشد۲ساعت فاصلس،بابام میگه نبایدخودت بری بایدشوهرت بیاددنبالت،اگ خودت بری هم ...

شوهرت نمیاد شهرستان دنبالت ؟ بهش بگو منو تو الان یه خانواده هستیم بچه داریم ، چرا حرمت و بزرگی و احترام خانواده خودمون ببریم زیر سوال ، بگو با متحد شدن دوتایی ، باید کاری کنیم که نه خانواده من نه خانواده تو توی زندگی مون دخالت نکنن ، لازمه احترام زندگی هم اینه که شوهر خودش بیاد دنبال زنش نه اینکه بزارن با اتوبوس یا تاکسی زنش برگرده خونه

شوهرت نمیاد شهرستان دنبالت ؟ بهش بگو منو تو الان یه خانواده هستیم بچه داریم ، چرا حرمت و بزرگی و احت ...

مرسی ازاینک جواب دادی بانو🌹والا چی بگم دلم ازدست شوهرم خونه ک نتونستم زندگی کنم،ولی الان مجبورم ب زندگی چون دیگ طاقت دوری بچموندارم،شوهرم خیلی حرف شنوی خانوادشوداره

مرسی ازاینک جواب دادی بانو🌹والا چی بگم دلم ازدست شوهرم خونه ک نتونستم زندگی کنم،ولی الان مجبورم ب ز ...

خواهش میکنم عزیزم، چن ساله ازدواج کردین ، ما هم تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم تحت تاثیر خانوادش بود بخاطر اونا زندگی مون رو به خاک سیاه نشوند

خواهش میکنم عزیزم، چن ساله ازدواج کردین ، ما هم تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم تحت تاثیر خانوادش بود ب ...

۱۲ساله،سن کم ازدواج کردم۱۶سالگی،الان زبون به دهن گرفتم همش کوتاه میام ک بتونم برم‌زندگی کنم دشمن شادنشم