2821
2789
عنوان

طلسم راسته

101 بازدید | 13 پست

یه پسریه مغازه لدازم ارایشی بزرگی داره همشهریه منو دیده

یک ساله همش از اینستا بهم ریکوئست میده ولی من قبول نمیکنم 

بعد امشب گفتم با یه پیج فیک برم بگم چته 

حرف زدیم‌اینا قسم جون مادرش و کفن شن خانوادش خورد که برای من رفته اهواز پیش دعا نویس که منو بدست بیاره فهمیده من طلسم شدم ۳ تا دشمن دارم فامیل طلسمم کردن فلان

بنظرتون سر کاریه؟؟؟؟ یا راست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دیگه قسم خورده خب

بله که راسته منم تا با چشم ندیدم باور نکردم زندگیمو یه باد داد تا باطل نکردم ارامش نداشتیم

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

دیگه قسم خورده خببله که راسته منم تا با چشم ندیدم باور نکردم زندگیمو یه باد داد تا باطل نکردم ارامش ...

چجوری باطل کردی؟

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
دیگه قسم خورده خببله که راسته منم تا با چشم ندیدم باور نکردم زندگیمو یه باد داد تا باطل نکردم ارامش ...

اره من از اینجا شک کردم راست میگه که زندگیم نابود شده

اره من از اینجا شک کردم راست میگه که زندگیم نابود شده

قطعا راست میگه ندیدم کسی جون مامانشو الکی قسم بخوره 

خودتم یه سرکتاب بگیر

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

باید چجور باطل کنم

اصلا راحت نبست من پیش ۲۰نفر رفتم که چقدرم معروف بودم بدتر شد فقط یکیش نجاتمون داد که اونم مبلغ زیادی گرفت