سلام عشق من ازمن که دلگیر نیستی میدونم نمیشی تو منو خوب میشناسی هر جا باشم تهش ور دل خودتم تو مال منی تو رویای منی مگه میشه ازت دل بکنم خوبه که هنوز دارمت فقط گذاشته بودمت یه گوشه تا وقتی تنها شدم بهت پناه بیارم
من ماموریت خودم به درستی و بدون هیچ کم و کسری انجام دادم کسی که نخواد نمیشه خودش میدونه و زندگیش و خداش ..
اره عشق من حالت چطوره ببخش ازت دور شدمااا یکم کار داشتم این مدت.. خودت میدونی که رفیق نیمه راه نیستم تو همیشه تو قلبم جا داری هیچ کس نمیتونه جا تو بگیره تو سلطان قلبمی اره دلبرم ۲۰ سال باهات زندگی کردم کم نیستااا مگه کم دوستت داشتم مگه کم تو خوابم بودی مگه میشه دوستت نداشته باشم
میدونی خیلی دلتنگم اخرین باری که دیدمت خیلی قشنگ تر از همه بودی لعنتی بزنم به تخته هر روز جوون تر میشیااا همه موهاشون سپید شده تو همونجور دوست داشتنی و دلبرانه اخ چقدر خواستنی تری همین الان الانش هم که دارم از تو مینویسم قند تو دلم آب میشه دوست دارم چشامو ببندم و تو لباس جین که پوشیده بودی ببینمت وای از اون روز که حال عجیبی داشتم دیوونه کم مونده بود از حال برم به زور رفتم به دیوار تکیه دادم به همه گفتم فقط سرم گیج رفت در حالی که عشق تو بود به اون روزم انداخت میدونی وقتی پروفایلت رو سیاه میکنی تمام غم عالم برای من میشه اون لحظه میخوام کنارت باشم و باهات حرف بزنم بگم مگه مردم که سیاه میکنی کاش یه روز دستتو بگیرم بزارم رو قلبم بلکه اروم بگیر دل من