2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره سرش سلامت به قول خواهرم خدا کنه خدا به بچه هامون عقل بده

همیشه دوست داشتم پسرم به روز از من بلند تر بشه تکیه گاهم بشه انگار برعکس شده هم زورش از من خیلی کمتره هم قدش خیلی کوتاه تره انگار هنوز تو‌ بچگی مونده ☹️😂

همیشه دوست داشتم پسرم به روز از من بلند تر بشه تکیه گاهم بشه انگار برعکس شده هم زورش از من خیلی کمتر ...

اره درکت میکنم منم خیلی دوست دارم پسرم مثل خودم هیکلی قد بلند با ریش های نرم زیاد داشته باشه

اره درکت میکنم منم خیلی دوست دارم پسرم مثل خودم هیکلی قد بلند با ریش های نرم زیاد داشته باشه

اره  ریش که داره ولی متاسفانه دخترونه س اخلاقش رفتارش هیکلش 

دستاش کوچیکه لاغر حتی داد هم که می زنه صداش بلند نمی شه 

به شدت مثبت حتی فحش هم نمی ده 

دوست داشتم یه پسر دعوایی و جنتلمن داشتم انگار دختر گیرم اومد 😂

پس پسر باید چند سالگی به بلوغ برسه دوازده خوبه دیگه راستی میگم ببخشید شرمنده میگن خود ارضایی باعث کو ...

نه اتفاقا دوازده خیلی زوده بعد از سن بلوغ پرونده رشد تا دو سال باز هست معمولا یعنی ۱۴ که بلوغش تموم شد تا ۱۶ جای رشد داره ولی خب اون اواخر رشدش خیلی کنده یعنی از ۱۴ به بعد خیلی رشد نمی کنه