2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی گوشتی

138 بازدید | 19 پست

تجربه داشتین؟ بنظرتون پشیمون میشم؟

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشتی که برگشت داره .مدت مراقبتشم بیشتر از استخونیه و هزینه شم بیشتر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نع نمیشی

پس چرا میگن تغییر نمیکنه

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

چقدر بعد برگشت داره؟

از عمل من سه سال گذشته برگشت نداشته و عالی شده 

t.me/OffShiirley 🪽فقط بگو کو مایوت ؟میخوایم بپریم تو آب از رو کایوت....🪶🕯

چقدر بعد برگشت داره؟از عمل من سه سال گذشته برگشت نداشته و عالی شده

تا ۵سال 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

برمی‌گرده حالت قبل یا بدتر میشه

من سی روز عمل کردم.  هیچ اشنایی از قبل نداشتم. اصلا فرق استخوانی و گوشتی رو نمیدونستم.   دماغ منم گوشتی یه روزی که رفتم اتل دربیارم اونایی که بامن عمل کردن انگار دو سال عمل کردن بدون ورم ولی برای من یه دماغ کوفته ای دو برابر دماغ قبلیم که  خود دکتر امپول نوشت برا کم کردن ورم  میگن زمان میبره درست بشه در حال حاضر خیلی از دماغ قبلیم بزرگتره 

نام مستعار حذف شود

من سی روز عمل کردم. هیچ اشنایی از قبل نداشتم. اصلا فرق استخوانی و گوشتی رو نمیدونستم. دماغ منم گو ...

درست میشه 

t.me/OffShiirley 🪽فقط بگو کو مایوت ؟میخوایم بپریم تو آب از رو کایوت....🪶🕯

من سی روز عمل کردم. هیچ اشنایی از قبل نداشتم. اصلا فرق استخوانی و گوشتی رو نمیدونستم. دماغ منم گو ...

میتونم عکس بینیتون رو ببینم ؟؟ میخام با مال خودم مقایسه کنم 

میتونید بقیه صورت رو بپوشونید