2789
عنوان

مه مغزی

140 بازدید | 21 پست

کی دچارش شده و درمانش چیه دیگه کم آوردم خیلی ناراحتم درست زمانی ک گفتم زندگیم درست شد روبراه شد ب هرچی میخوام رسیدم باید دچارش میشدم آخه؟ هیچی ب چشمم نمیاد دیگ دارم ب خودکشی فک میکنم😔

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند وقته مبتلا شدی؟ دلیل شروعش چی بوده؟ من بعد اینکه کرونا گرفتم دچار مه مغزی شدم

واقعا نمیدونم دلیلش چیه چون بهترین روزای عمرم بود من خوشحال ترین بودم اما یهو اینطور شدم ن بچه ها نه خونه زندگیم هیچی ب چشمم نمیاد

چند وقته مبتلا شدی؟ دلیل شروعش چی بوده؟ من بعد اینکه کرونا گرفتم دچار مه مغزی شدم

شما چن وقته اینطور شدین و علائمش چیه

واقعا نمیدونم دلیلش چیه چون بهترین روزای عمرم بود من خوشحال ترین بودم اما یهو اینطور شدم ن بچه ها نه ...

مه مغزی این طوری نیست 

مثلا بیرون هستی داری خرید می کنی بعد دقیقا یه چیزی مثل مه تو مغزت بالا میاد و بعد که پایین می ره اطلاعات رفته.  به لحظه می مونی که الان داشتی چیکار می کردی؟  در مورد چی فکر می کردی؟   قبلش چیکار کرده بودی؟  

مثل ریست شدن کامپوتر که اطلاعات لحظه ای قبلت پاک می شه

الهم عجل لولیک الفرج

مه مغزی این طوری نیست مثلا بیرون هستی داری خرید می کنی بعد دقیقا یه چیزی مثل مه تو مغزت بالا میاد و ...

انگار یچی تو سرمه سنگینی میکنه 

اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم چند ساله هرروز دارم ناهار شام درست میکنم ولی دیگ نمیدونم حتی چجوری باید بار بزارم یه خورشت سادرو همش میگم دیگ چی باید اضافه کرد فلان

شما چن وقته اینطور شدین و علائمش چیه

من بعد کرونا درگیر شدم جز علایم کرونا بود اولش خیلی شدید بود. مثلا یه خط کتاب می خوندم خط قبلی یادم می رفت یا مثلا کتاب می زاشتم برم یه کاری انجام بدم بعد برمی گشتم ادامه اش بخونم دوباره از قبل شروع می کردم به خوندن یک صفحه که می خوندم تازه یادم می امد من اصلا آخرهای صفحه بعدی بودم! 

الهم عجل لولیک الفرج

من بعد کرونا درگیر شدم جز علایم کرونا بود اولش خیلی شدید بود. مثلا یه خط کتاب می خوندم خط قبلی یادم ...

الان درمان شدین یا هنوزم هست

انگار یچی تو سرمه سنگینی میکنه اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم چند ساله هرروز دارم ناهار شام درست میکن ...

باور می کنی وضو گرفتن یادم رفته بود.  

یا از مغازه می امدم بیرون بعد یادم می رفت از کدوم سمت امدم

الهم عجل لولیک الفرج