2777
2789
عنوان

بیایید

46 بازدید | 5 پست

۸ ماهه باردارم شوهرم به بهانه وام رفت خونه مادرش ( ۷۰۰ کیلومتر راهه ) الان ۹ روزه 

اونجا رفتنی صبح ساعت ۷ راه افتاد ک به شب نخوره همیشه همینطوره

الان ساعت ۱۲ زنگ زدم میگم کجایی میبینم هنوز راه نیفتاده 

انقدر نفرینش کردم و زجه زدم 

کدوم زنی این شرایطو تحمل میکنه خونه مادرم با شکم گنده توالت فرنگی ندارم برادرام میرن میان آب میشم از خجالت هی شکممو میپوشونم بنده خداها سعی میکنن حرف زدنی هم نگام نکنن 😭

جای من بودین چکار میکردین 

کاش بچه نبود از این بی مسئولیت بی وجدان جدا میشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز دستشویی رفتن فکر نکنم بقیش سخت باشه چرا انقد به خودت سخت میگیری عزیزم

پیش برادرات با شکم‌گنده سخت نیست ؟ 

اینجا نه تخت دارم  مغزیجاتم تموم شده شیر تموم شده روم نمیشه ب مامانم بگم برو برام بخر  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش برادرات با شکم‌گنده سخت نیست ؟ اینجا نه تخت دارم مغزیجاتم تموم شده شیر تموم شده روم نمیشه ب مام ...

نه نیست چیزیه که عامه چرا انقد معذب میشی گلم خب بگیر از مادرت همسرت اومد پولش رو پس بده غریبه که نیستی 

نه نیست چیزیه که عامه چرا انقد معذب میشی گلم خب بگیر از مادرت همسرت اومد پولش رو پس بده غریبه که نیس ...

داره میره کربلا پولاشو لازم داره 

۲ تومن داشتم دیشب رفتم واسه مامانم یه ژیله مجلسی خریدم 

چشم شوهر قدرنشناسم در بیاد 

انقدر خانوادم ب خودش و خانوادش خوبی کردن دو هفته پیش خواستم این ژیله رو با پول خودم بخرم گفت راضی نیستم 

الان پیام دادم گفتم فکر کردی میذارم خوبیشون بی جواب بمونه 

ب کوری چشمت رفتم و همون ژیله رو ک گرونتر شارژ شده بود ۲/۵۰۰ دادم خریدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40