2777
2789

من دیگه خسته شدم پارکم نزدیک نیست

اصن نزدیکم باشه هرروز ک نمیشه تو شهرکوچیکیم 

مهدم گفتن ۳سال به بعد 

بازارم که زیاد راه نمیره همراهی نمیکنه ۲سالشه

نقاشی و گوشی و تی وی و اسباب بازیم که سرجمع نیم ساعت 

چیکار کنم حوصلش سر نره هیچ بازیم بلد نیستم

خودمم از بیکاری دارم روانی میشم بخدا همش دعوامونه 

کسی چیزی بلده راهنمایی کنه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

منم با پسرم تنهام

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصاً غریب باشی و بی کس

بالاخره بزرگ میشن💔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

براش کتابای کودک بخون، کتاب رنگ امیزی و دفتر نقاشی بگیر. مداد دست گرفتن و خط خطی کردن به بچه ها حس خوبی میده، یواش یولش یاد میگیره نقاشی بکشه. بازیای فکری مناسب سنش هم هست، خونه سازی و این چیزاهم به درد میخوره تو این سن. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم با پسرم تنهام

چیکار میکنین حوصلتون سر نره؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
بزارش تو ی کلاسی یا مهد کودک مهد قران اینطوری خودت اذیت میشی

بالا گفتم زیر ۳سال قبول نکردن

مخصوصاً غریب باشی و بی کسبالاخره بزرگ میشن💔

ن مامانم هست باخواهرم

مامانم خب چقد برم؟بالاخره اونجام حوصلمون سر میره اونم همش میوفته زحمت و اذیتای دخترم ب کنار .خواهرمم شاغله اونم بعدش باید استراحت کنه

ما هم مثل شماییم قبلا یه بیرون میرفتیم الان هوا سرد شده همش تو خونه ایم

چجوری حوصلتون سر نمیره اخه

خانه بازی نداره شهرتون بگرد ببین هست ببرش اونجا

ن اومدیم شهرستان هیچی نداره هیچییی

قبلا ک شهر بودیم بهتر بود هم پارک نزدیک هم مهد هم خانه بازی

منم با پسرم خیلی تنهام

خیلی اذیتم یعنی درحدی ک میگم بمسرم بهتره