2777
2789

نه هر دو خرداد و مثلا اینجوریه که نهایی یازدهم روزای زوجه و نهایی دوازدهم روزای فرد یعنی پشت هم میوفتن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه هر دو خرداد و مثلا اینجوریه که نهایی یازدهم روزای زوجه و نهایی دوازدهم روزای فرد یعنی پشت هم میوف ...

شما تجربشو داشتین؟بنظرتون ارزش داره بخونم یا ازاد برم خیلی شرایط سخت شده

شما تجربشو داشتین؟بنظرتون ارزش داره بخونم یا ازاد برم خیلی شرایط سخت شده

من 18 سالمه تجربه اینکه هر دو ترمیم بزنم باهم بدم نداشتم.بستگی داره معدل 6 درس یازدهمت چند بوده باشه اگ بد بوده ترمیم بزنی بهتره چون فعلا گفتن یازدهم 20 درصد تاثیر قطعی داره. پشت میخوای بشینی؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من 18 سالمه تجربه اینکه هر دو ترمیم بزنم باهم بدم نداشتم.بستگی داره معدل 6 درس یازدهمت چند بوده باشه ...

درستون تموم شده ؟

هنوز تصمیم نگرفتم نمیدونم از پسش برمیام یانه من شنیدم یازدهم کل دروس باید ترمیم بزنیم 

درستون تموم شده ؟هنوز تصمیم نگرفتم نمیدونم از پسش برمیام یانه من شنیدم یازدهم کل دروس باید ترمیم بزن ...

همه رو باید بری سر جلسه و امتحان بدی ولی فقط 6 درس تاثیر داره یعنی چون عملا اون درسایی ک بری صفر بگیری هم مهم نیست چون فقط 6 درس تاثیر داره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز