2777
2789
عنوان

خیلیییی خنگممممم😭😭

134 بازدید | 12 پست

پایه دهم انسانیم چندین ساعت دینی خوندم 

اما تا میام جواب بدم یادم میره همه فکر میکنن درست نخوندم اما بخدا به خودم وقتی توضیح میدم خیلی خوبه نمیدونمممم چمه قبلن خیلی بهتر بودم خنگممممم 

همه میگن آسونه و بلدن من انوقت یادم میره همش💔💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از استرس زیاده تو خنگ نیستیشایدم روش درس خوندنت اشتباهه حتما برو مشاور

من با همین روش همیشه درس میخوندم. یاد میگیرم 

ولی استرس همچیو خراب میکنه خیلی امسال استرسی شدم

خوب حفظ میکنم یادم نمیره اما دست پاچه میشم

پس خنگ نیستی باید رو استرس و اضطرابت کار کنی بتونی خودتو کنترل کنی میتونی با به مشاور صحبت کنی کمکت می‌کنه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خنگ نیستی الکی برچسب به خودت نزن عزیزماین فراموشی خیلی وقت ها به خاطر اضطراب و استرسه

خوب همین استرسه هرکار میکنم از بین نمیره

سلام احتمالا استرس پیش از امتحان دارید

یا استرس فراموشی

یک تکنیکی هست بهتون میگم روش فکر کنید

تا حالا خبری رو توی مجازی، پست و استوری خوندید که چندین روز یادتون بمونه؟ خبر اقتصادی، خبر سانحه، خبر تکنولوژی یا هرچیزی... حتی با یکم تمرکز میشه کانال یا سایتی که اون خبر رو خوندیم دوباره پیدا کنیم میدونید علتش چیه؟ چون اون موقع اون مطلب رو به نیت فهمیدن میخونیم اینکه برامون مهمه مطلع بشیم از موضوعی. برای همین تا روز ها یادمون میمونه بدونه اینکه حفظ کنیم بدون اینکه دوبار بخونیم حتی

از این روش استفاده کنید دفعات اول سخته ولی کم کم غلق میاد دستتون، زمان بره ولی شذنیه

خوب همین استرسه هرکار میکنم از بین نمیره

اول سعی کن امتحان ها رو برای خودت تو ذهنت غول نکنی قشنگم . خودت همیشه تو تصوراتت بالاتر از هر امتحانی و توانمند ببین! دمنوش های ارامش بخش بخور ، چشمات ببند و نفس بکش سعی کن تمرکزت فقط روی دم و بازدم باشه و به هیچی فکر نکنی 

دو دقیقه روزانه این کارو انجام بده.