یمدته از شوهرم میخام رمز گوشیشو بهم بده نمیده چندبار با ارامش گفتم دیگه داشتم ازش سرد میشدم اومد گوشیشو گذاشت تو اینستاش دیدم تو بخش پیاما یه دختریه گفتم کیه چرا پیاماش نیست هی ازم فرار کرد دسشویی برو اتاق خواب برو اینور اونور بعد ولش نکردم گفتم چرا رمز گوشیتو بهم نمیدی بهت اعتماد ندارم بهت شک دارم و از این حرفا همه ظرفای آشپزخونه رو شکست نمیدونم چیکار کنم حتی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کسی که بخواد خراب باشه میتونه اون تایمی که گوشی دستشه به خراب بازیش برسه بعد پاک کنه و گوشی بدون قفل رو بزاره و بره اصلا
چرا فک میکنی اگه رمزش رو بدونی یعنی دیگه از همجاش خبر داری
خب الان فهمیدی شوهرت خرابه
نقشه بعدیت چیه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........