2777
2789
عنوان

دوست مجرد شوهر رو چیکارش کنیم

204 بازدید | 9 پست

یه دوست مجرد داره 37 سالشه. تخصصش تدوینه و تا حالا پروژه های پراکنده گرفته. ولی نتونسته کار ثابتی گیر بیاره و بیشتر وقتا بیکاره. خیلی ناراحته. کاش میشد یه کاری کرد براش

مردی که تا ۳۷ سالگی کار درست درمون نداره خودش واسه خودش دلش نسوخته شما خودتو اذیت نکن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تاپیک آخرم برای نظر سنجی شرکت کنید در مورد لباس مجلسی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

والا خواهر ما تو زندگی خودمون موندیم فکر اونم بکنیم؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چکار به اون داری.ولی بهتره تشویق کنی ازدواج کنه چون ممکنه رو شوهرت تاثیر بدی بذاره

چه تاثیری؟ پسر خوبیه؟ رفت و آمد چندانی ندارن. شوهر منم نمیخواد تو این شرایط تنهاش بذاره از روی دلسوزی وگرنه رفیق باز نیست. وقتی کار نداره چجوری ازدواج کنه. یه خونه ماشین معمولی داره ولی خب بلخره باید خرج زن و بچه بده

چه تاثیری؟ پسر خوبیه؟ رفت و آمد چندانی ندارن. شوهر منم نمیخواد تو این شرایط تنهاش بذاره از روی دلسوز ...

داشتن یه دوستی که تو اون سن نتونسته یه شغل درست درمون برا خودش پیدا کنه مجرد هم هست مطمئنا تاثیر خوبی نخواهد داشت.شوهر منم دوست صمیمیش یه همچین موردی هست.بی کار بی عار.بارها از شوهرم خواستم رابطه اشو باهاش کم کنه ولی خب نمیتونه

داشتن یه دوستی که تو اون سن نتونسته یه شغل درست درمون برا خودش پیدا کنه مجرد هم هست مطمئنا تاثیر خوب ...

بی کار نیست. تخصصش تدوینگریه. گاهی پروژه گیرش میاد گاهی نه. شغلای کاذب داره مثل اسنپ و غیره. ادم بدی نیست. منم از نزدیک میشناسمش. عوضی نیست. خودش هم ناراحته دلم نمیاد بگم ولش کن افسرده تر بشه. گناه داره