2777
2789

نمیدونم 

من خیلی از دوستام که خانم هستن هم نمیندازن 

من بدم میاد واقعا 

کاری ندارم که به تعهد ربط داره یا نه و خیانت به اینا نیست و....

در کل برای من نشونه تعهد و عشق بین دو شخص هست 

هر تایم از روز دستمو میبینم با همون حلقه یاد همسرم میوفتم و حالم خوب میشه 

نیازه واقعا بودنش 

من به شخصه حساسم روی نبودش چه برای خودم چه همسرم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من خیلی از دوستام که خانم هستن هم نمیندازن من بدم میاد واقعا کاری ندارم که به تعهد ربط داره ...

بعد خیلی خوبه که هرکی میبینتتون میفهمه متاهل هسین

وای چ آدمیهخدا فقط بهت صبرر بده

آره درست بشو نیست فک کن من اول جوونیم ۲۵سالمه بهم میگه دوسال دیگ میندازمت بیرون یه زن صی..غه ای میارم بجات . فقط بخاطر دخترام موندم فعلا تا پولهاش رو پس انداز کنم برا خودمون  

چه تحلیل های جالیی میارین اونم فقط راجبه شخصیت خودتون هس

دقیقا اطراف منم پره از خانمایی که اصلا اهمیت نمیدن به حلقه همسرشون با اینکه عاشقانه همدیگرو دوس دارن

ولی حلقه داشتع باشه بقیه راحت میفهمن این متاهله

چه فرقی برای ما میکنه مردهای توی خیابون مجرد باشن یا متاهل؟؟ شوهر منم همون اوایل ازدواج ، حلقش و موقع وضو دراورد و گم کرد و حلقه دستش نمیکنه

منم دستم نمیکنم

ولی مامانم و خالم و کلا خانمهای اطراف من هیچکدوم حساس نبودن و نیستن🙁 فقط خواهرم حساسه که شوهرش همیش ...

خب اونا سردن نسبت به شوهراشون

حرارت باعث ایجاد حساسیت میشه همیشه😉

آره درست بشو نیست فک کن من اول جوونیم ۲۵سالمه بهم میگه دوسال دیگ میندازمت بیرون یه زن صی..غه ای میار ...

اره تا میتونی پس انداز کن

امیدوارم اونم سرش به سنگ بخوره و بشینه پای زندگیش

همسر من بدون حلقه جایی نمیره. و از بس حلقه دستش مینوده وقتی درش میاره جای حلقه رو انگشتش مونده. ولی خودم نمیندازم احساس راحتی نمیکنم با زیورالات.  به نظر منم حتما باید اقایان و خانمهای جوان بندازن. چون دختر ها و پسرها وقتی میبینن طرف حلقه داره   میفهمن که طرف متاهل هست و سریع رد میشن

چه فرقی برای ما میکنه مردهای توی خیابون مجرد باشن یا متاهل؟؟ شوهر منم همون اوایل ازدواج ، حلقش و موق ...

فرق داره

من ببینم یکی متاهله نوع برخوردم کاملا متفاوته و اصلا باهاشون شوخی نمیکنم خیلی جدی تر هسم

2790
2778
2791
2779
2792