2777
2789
ربطی به تعهد نداره عزیزم من خودم حلقه نمیپوشم شوهرمم نمیپوشه.ما متعهد نیستیم؟اینکه فرد یه چهارچوب دا ...

ولی منه مجرد وقتی بفهمم طرفم متاهله خیلی برخوردم متفاوته

منم حلقه دستم نمیکنم خوشم نمیاد فقط مهمونی به مهمونی دستم میکنم همسرمم همینطور خیلیم بهم متعهدیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی منه مجرد وقتی بفهمم طرفم متاهله خیلی برخوردم متفاوته

شما برخوردت متفاوته چون اون فرد برای خودش چهارچوب تعیین میکنه که شما چجوری باهاش برخورد کنی.

برخورد نداشتی با متاهل حلقه دار ولی جلف و خنک؟؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من منظورم این نیس که با حلقه جلوی کثافت کاری هاشون رو بگیریدمیگم مردی که سرش به کار خودش هس و ادم مت ...

چ ربطی داره خو خواهرم 

مگه ما قراره ب همه نگاه کنیم

یا اون قراره ب هر کس وا بده 

وقتی متعهد باشه به چشش کسی نمیاد 

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

کسی میدونه حلقه اولین بار از کجا امده توی فرهنگ ما

از دوره هخامنشیان به معنی عهد و پیمان دونفره هست 

ک رو سنگ نگاره های تخت جمشید هم هنوز حک شده و به وضوح مشخصه مخصوصا رو کاخ آپادانا 

هزارربار بهش گفتم میگه انگشتم احساس تنگی میکنه نمیخوام فلان ولی خب به این معتقدم مرد خیانت کار هم باشه اون حلقه رو در میاره میذاره چیزیش کارش رو میکنه 

مگه چیزیه که همش ازش آویزون بمونه

2790
2778
2791
2779
2792