2777
2789

وقتی میخوای تو نی نی سایت عضو شی ازت جنسیت میپرسه

این ینی این سایت فقط برای خانما نیس... یسریا میاید میگید سایت برای بارداراست اگر فقط برا باردارا باشه که اولا سایت میخوابه...

دوما وقتی میخوای تاپیک بزنی ازت موضوع تاپیکت رو میپرسه... اگر فقط برا باردارها بود موضوعات تاپیک فقط راجب بارداری بود نه اشنایی و ازدواجو این حرفا

بعدشم شما به مردا توهین میکنید بهشون میگید خاله زنک؟؟؟ یا میگید زنی؟ 

واقعا حس نمیکنید دارید به جنسیت خودتون توهین میکنید؟ مگه زن چشه که به اونا میگید خاله زنک یا میگید زن؟ متاسفم... اینم شد توهین؟ میتونید درخواست دوستی بعضیاشونو قبول نکنید نیاز نیس اینقد به جنسیت خودتون توهین کنید

چرا میخواید به یه دختر توهین کنید بش نمیگید مرد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین گل گفتی انگار خودشون هچوقت کرد ندیدن یا بلانسبت بعضیا زن شوهردارن بیرون چندتاچندتا رفیق دارن اینجا محترم شدن من همیشه درخواست برام‌میاد رد میزنم تمام این اداها چیه

کلیت حرفت درستعاما انقدر ازینا دفاع نکنین کافیه ما خانوما بریم مثلا تو سایتایی ک جوش مردونس همچین پش ...

درسته ولی اونا توهین به جنسیت خودشون نمیکنن حداقل مث زنای نی نی سایت گل به خودی نمیزنن

کلیت حرفت درستعاما انقدر ازینا دفاع نکنین کافیه ما خانوما بریم مثلا تو سایتایی ک جوش مردونس همچین پش ...

مسخره ترین حرف برای سایت مردونه یا زنونه بودنه!!!

ورود بچه ها اینجا بسیار مخرب تره تا مردها

این گه به مرد میگن زنک یا این حرفا توهینه قبولولی شما خودت شوهرت برادرت پدرت نی نی سایت باشه بدت نمی ...

برا چی بدم بیاد؟ این سایت یه سایت تبادل نظره عزیزم همه حق دارن توش سوال بپرسن راجب مساعل زندگیشون