2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

140 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیز 

دکتری رو می‌شناسید که بینی گوشتی رو خوب عمل کنه؟

بینی من گوشتی یه کمم از نیمرخ قوز داره دوست دارم مدل طبیعی عمل کنم چون اکثر کسایی که اطرافم دیدم که نیمه فانتزی عمل کردن خیلی بینیشون عروسکی و نوک تیز شده دوست ندارم اونطوری شه از طرفی هم دوست دارم از جلو فرمش بهتر شه 

دکتری رو تو تهران / کرج / قم می‌شناسید که کارش خوب باشه؟

ممنون میشم اگه بگین

تهران نیستم که راهنمایی کنم، ولی بخاطر عمل خاهرم خیلی تاپیکا رو خوندم، اکثریت میگفتن که نیمه فانتزی باشه بهتره و ادم تغییر میکنه، و طبیعی میگفتن زیاد تغییر نکردن

دکتر محمد رضا مفرد کرج

پیجش هم تو اینیستا هست 

رو دستش دکتر نیست تخصصش هم فقط بینی گوشتی 

برو نمونه کاراش رو ببین 

من دختر عمم اندازه فلفل دلمه دماغ داشت ، الان انقدر خوب شده 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران نیستم که راهنمایی کنم، ولی بخاطر عمل خاهرم خیلی تاپیکا رو خوندم، اکثریت میگفتن که نیمه فانتزی ...

خودمم اولا نیمه فانتزی دوست داشتم ولی اطرافیانم و دیدم ترسیدم 

هزینه اش چقدر شد

نمیدونم تو پیجش بپرس

یه ذره خیلی گرونه ولی خب عوضش خیالت راحته یه عمر پشیمون نمیشی ، دیگه دنبال عمل مجدد و ... نمیشی به نظرم ارزش داره 

چون هم بحث جونته ، هم زیبایی نباید سر پول ریسک کنی 

کلا بینی گوشتی کار هر کسی نیست ، نسبت به استخونی هم دکترا خیلی گرون تر میگیرن ، بازگشت فوق العاده زیادی هم داره ، تغیرشم زیاد نیست

ولی این دکتر از نظر من معجزه میکنه 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بینی گوشتی رو نباید اصلا فانتزی و نیمه فانتزیش کنی چون پره ها هر چقدرم جمع بشن باز پوستش کلفته و خیلی بد دیده میشه وقتی سربالا میشه. بعدشم من فکر میکنم عمل زیبایی زمانی خوبه که هیچ کسی نفهمه تو دستکاری کردی نیمه فانتزی میکنی همون نگاه اول داد میزنه من عمل کردم دیگه. من پیش دکتر شاهین میلانی اردیبهشت عمل کردم خیلیییی راضیم کاملا طبیعی و بی عیب