2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا این بی بی چک رو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 96 پست
وای خوشبحالت کاش منم ناخاسته باردار شده بودم در حسرت یه هاله این شکلی ام

همیشه کار دنیا برعکسه

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
بله مثبته دقیقا منم 9ماه بعد عروسیم شد حال شمارو داشتم خیلی بده منم خیلی گریه کردم😢

بعدش چکار کردی. من اصلا سردرگمم. چکار کنم حالا؟

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

خب دیگه خدا رو شکر که باردار شدی اگه دیرتر میشد شاید اطرافیان اذیتت میکردن فکر میکردن بچه دار نمیشی.امتحان الهیه انشاالله ازش سربلند بیرون بیای خواهرم.توکلت به خدا باشه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزم.سنت که کم نیست. من 26 بچه دوم رو باردارم. به نظرم به موقع است. اگه زندگیت خوبه و مشکلی ندار ...

آخه اصلا آمادگی ندارم. اصلا دوست نداشتن بچه داشته باشم. حتی به شوهرم میگفتم هیچوقت بچه دار نشیم چی میشه مگه

میخواستم بدون اینکه به شوهرم بگم بندازم چون اون عاشق بچه بود نمیذاشت دیگه چون اول محرم بود شوهرمم سید بود خواهرم ترسوندم گفت خدا قهرش میگیره اینکارو نکن چوبشو میخوری نگه داشتم ولی الانم که دیگه تو 8ماهم راحت نتونستم کنار بیام یادم میفته اشکم درمیاد کارمو مجبور شدم ول کنم کلا خیلی پسرفت داشتم بابت بچه دار شدنم

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
خب دیگه خدا رو شکر که باردار شدی اگه دیرتر میشد شاید اطرافیان اذیتت میکردن فکر میکردن بچه دار نمیشی. ...

خیلی زوده نه؟ حالا همه میگن چه هول بوده. هیچی قرص و... نخوردم. آخه چطور ممکنه

اوایل طبیعیه که سردرگم باشی مخصوصا که ناخواسته هم هست ولی فقط بگو خدایا شکرت. خبر رو به مادرت یا اگه خواهر داری به گوش خواهرت برسون اونا ذوق میکنن نمیذارن تصمیم اشتباه بگیری اونا کمکت میکنن دوران بارداری رو خوب طی کنی به همسرت هم زودتر بگو. 

راستی موافقی براش اسم انتخاب کنیم؟؟؟ 

برو بازار وسایل بچه ببین.ااای جانم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اوایل طبیعیه که سردرگم باشی مخصوصا که ناخواسته هم هست ولی فقط بگو خدایا شکرت. خبر رو به مادرت یا اگه ...

اصلا روم نمیشه به مامانم یا خواهرم بگم. فقط زنگ زدم شوهرم اومد اونم فقط میگه حالا گریه نکن. حالا بذار ازمایش بدی. منم فقط گفتم پاشو برو 

انشالله بارداری راحتی داشته باشی اذیت نشی خداروشکر کن طعم انتظارو نکشیدی

خدایا.کاش واسه شما مثبت بود. من اصلا دوست نداشتم.

خیلی زوده نه؟ حالا همه میگن چه هول بوده. هیچی قرص و... نخوردم. آخه چطور ممکنه

نه خیر هیچی هم زود نبوده.هیچکی نمیگه هول بوده کسی هوله که تو نامزدی باردار میشه.ذوق کن خواهرم ذوق کن خدا بهت قند عسل داده ذوق کن.خوشحال باش امضای منو بخون.خدا رو شکر کن. 

نه خیر هیچی هم زود نبوده.هیچکی نمیگه هول بوده کسی هوله که تو نامزدی باردار میشه.ذوق کن خواهرم ذوق کن ...

آخه نمیدونم حکمت خدا چیه. این همه آدم منتظرن بعد میاد به منی بچه میده که اصلا نمی خواستم. آخه اونا که مستحق تر از منن. آخه مگه میشه من خیلی مواظب بودم اون ی بار هم قرص اورژانسی  خوردم هم سریع کامل شستم. چطور میشه آخه.

اصلا روم نمیشه به مامانم یا خواهرم بگم. فقط زنگ زدم شوهرم اومد اونم فقط میگه حالا گریه نکن. حالا بذا ...

چرا روت نمیشه گل من؟خلاف شرع که نکردی از همسر شرعی و قانونیت باردار شدی اونم بعد از عروسی اونم بعد از هفت ماه.دختردایی منم 22سالش بود بعد از هفت ماه باردار شد دخترعموی من همسن شماست 3تا بچه داره.

خداااااااایا حکمتتو شکر یکی مث من پرپر میزنم واسه بچه و بهم نمیدی...😔😟😭😔یکی هم مث استارتر که فعلا نمی خواسته بهش دادی..❤

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
خداااااااایا حکمتتو شکر یکی مث من پرپر میزنم واسه بچه و بهم نمیدی...😔😟😭😔یکی هم مث استارتر که فعل ...

خودمم دارم همینو میگم. این همه آدم منتظر. و مستحق تر از من هست. بعد ...