2777
2789

عزیزم کارمندی همین دیگه بخدا من شوهرم چسبیده به اسنپ واگرنه کم میاوردیم تو زندگی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زنو بچه داره

نه مجرده، مادرم میگه به فکر ازدواج باش میگه با این حقوق کم مگه دیونه ام ازدواج کنم ،میگه‌ همکارام ازدواج کردن تو اجاره خونه و‌ مخارجشون موندن 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس برادر من چی بگه ،مهندس با اضافه کاری روزی ۱۲ ساعت کار کردن تازه حقوقش ۲۵ میشه🤦۱۵ پایه حقوقشه

کار مهندسی کجا کار کارگری کجا

قابل نقایسه نیست 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طبق قانون کاری حقوقش درسته اونهایی که حقوق بیشتری میگیرن شرکت های خاص مثل نفت و معادن و …. یا مشاغل ...

قانون کار ۱۶ شده یا ۱۳؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کار مهندسی کجا کار کارگری کجاقابل نقایسه نیست

بله درسته کارگری خیلی سخته بدن فرسوده میشه 

اما برادر منم داره به اندازه ی ۳ نفر برای صاحب کارش کار میکنه اما بی انصافه صاحب کارش

کلا تو جامعه و مراتب شغلی عدالتی وجود نداره🤦

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بله درسته کارگری خیلی سخته بدن فرسوده میشه اما برادر منم داره به اندازه ی ۳ نفر برای صاحب کارش کار م ...

اوضاع کاری تو ایران اصلا جالب نیست

اوضاع کاری تو ایران اصلا جالب نیست

اوهوم متاسفانه اصلا اوضاع خوب نیست 

امیدوارم در آینده شرایط بدتر نشه ،۷۰ ۸۰ درصد جامعه تحت فشارن

شوهرمن از خرداد بیکاره،دیگ افسرده شدیم

کدوم شهری؟

اجاره چند میذین؟

اگه میتونین جابجا بشین شمال تو این شرکتهای لبنیاتی روزی 12 ساعت کار 17 با بیمه میدن شاید هم بیشتر نمیدونم 

هواش هم خوبه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/