2789
عنوان

جیگرم سوخت💔

339 بازدید | 17 پست

تو شهرمون چند تا جوون فوت کردن کورس گذاشته بودن تو شهرمون غوغاس هر استوری باز میکنم عکسشونه دلم آتیش گرفت😢

دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست شوهر منم پریشب بخاطر یه دختر قرص خورد رفت جلو قطار

واقعا هستن همچین پسرایی در این حد عاشق باشن:)

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دوست شوهر منم پریشب بخاطر یه دختر قرص خورد رفت جلو قطار

تو عمرم انقدر از مرگ کسی ناراحت نشده بودم اصلا حالم خیلی خرابه

فوت شد؟

دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨

واقعا هستن همچین پسرایی در این حد عاشق باشن:)

تازه می‌گفت شوهرم دختره بدکاره بوده پسره گفت من میام میگیرند اما قبول نکرده این بکنار دوست صمیمی پسر هم فهمید اونم قرص خورد دیگه نمی‌دونم بیمارستان بود نفهمیدم چیشد

خدابیامرزتشون

کاش جوونا با خودشون این کارارو نکنن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

تازه می‌گفت شوهرم دختره بدکاره بوده پسره گفت من میام میگیرند اما قبول نکرده این بکنار دوست صمیمی پسر ...

پس راست میگن پسرا عاشق دخترای خراب میشنا:(

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم