2777
2789
عنوان

دلم رو شکوند 🥲🥲

205 بازدید | 24 پست

۸ ماهه ک میشناسمش ۸ ماهه ک مثلا بهم علاقه داریم 

با پیج فیک دوست خواهرم امتحانش کردن داره مخ اونو میزنه با منم سرد شده  واصن محل نمیده ب من زود شب بخیر گفت گفت حالم بده نفسم داره میگیره

رفت پیوی اون ب اون گفت بیا حالمو خوب کن بیا خوشحالم کن بهش گفت هیچ دختری تو زندگیم نیست 😅

تو این ۸ ماه مجازی بود همو ندیدیم من برا دیدنش واقعا هیجان داشتم زوقم رو کور کرد تنها دلیلی ک دیدنش رو عقب انداختم همین بود ک  میدونستم ی جا گند میزنه میدونستم اینطوری میکنه ولی بازم باورش میکردم من احمقم 😭😭😭

تو احمق نیستی تو زیرکی

افرین بهت که امتحانش کردی بعد اینهمه مدت

دکمه اشو بزن بدردت نمیخوره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کات کن برو دوتا پا داری دوتا دیگه ام قرض کن برو

چرا اینطوری کرد با من بخدا قسم فقط خودش تنها پسری بود ک تو این چند ماه تو زندگیم بود اولین تماس اولین اولیت اولین ابراز علاقه همش اولین ها با ایشون بود😭😭

تمومش کن دیگه خودتو اذیت نکن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
تو احمق نیستی تو زیرکیافرین بهت که امتحانش کردی بعد اینهمه مدتدکمه اشو بزن بدردت نمیخوره

زیرک؟ بهد از یک سال اونم دلشو نداشتم خودم انجامش بدم حقیقتا شک کردم بهش شک کردم میدونستم با دخترای ایگ گرم میگیره میدونستم من میدونستم ولی جرئت نداشتم پیزی بگم😭😭😭😭😭😭😭

چرا اینطوری کرد با من بخدا قسم فقط خودش تنها پسری بود ک تو این چند ماه تو زندگیم بود اولین تماس اولی ...

دخترونه نشین فک کن

اصلااا اهمیتی نداره که اولین بارت بوده یا خراب شهر بودی مثلا

برای  یک هول همه یکسانن

(الله)

زیرک؟ بهد از یک سال اونم دلشو نداشتم خودم انجامش بدم حقیقتا شک کردم بهش شک کردم میدونستم با دخترای ا ...

بس کن ببین نجات پیدا کردی اگر میرفتی زیر یه سقف چی؟

من بدتر از تورو تجربه کردمااا ما عاشق بودیم مثلا ولی کات ک میکردیم اون بیشعور بازی در میاورد

الان شوهرمه

من هنوز تاثیر منفیش رومه بهش اعتماد ندارم

حتی یه فالگیرع به دوستم گفته بوده این شوهرش با یه بیوه است ولی دوستم بعد یسال تازه به من گفت

من اعتماد نکردم به حرفش

خودتو نجات بده لطفا بهشم فکر نکن چه بهتر ک شناختیش

منم آرزوم بود یکی شوهرمو امتحان کنه بدون اینکه فکر مخ زنیش باشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

دخترونه نشین فک کناصلااا اهمیتی نداره که اولین بارت بوده یا خراب شهر بودی مثلابرای یک هول همه یکسان ...

باورم نمیشه واقعا هول بوده؟ چن روز قبلش میگفت تنها دختری ک هولشم تویی پشت تلفن میگفت ب تو متعهدم من ک میدونستم حرفاش فقط حرفه ولی چرا باز باورش کردم و دل بستم؟😔😔😔

بس کن ببین نجات پیدا کردی اگر میرفتی زیر یه سقف چی؟من بدتر از تورو تجربه کردمااا ما عاشق بودیم مثلا ...

قربونت برم  عزیزم چرا خب چرا قبول کردی ازدواح کنی باهاش؟؟

ینی هنوزم همون کارایی ک تو دوران دوستی میکرد رو میگنه؟

ممنونم ک دلگرمی بهم دادی🥲🥲💖💖

باورم نمیشه واقعا هول بوده؟ چن روز قبلش میگفت تنها دختری ک هولشم تویی پشت تلفن میگفت ب تو متعهدم من ...

چن سالته؟

فک مبکنی زدن این حرفا کار سختیه؟نه عین اب خوردنه

حسی که الان داری با تمام وجودم درک میکنم

خوب میشی فقط ولش کن و فرصت دیگه ای نده

(الله)