2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من

من امسال میخوام پشت کنکور‌بمونم دوازدهم درس نخوندم حتی مدرسه هم نرفتم باید یازدهمو دوازدهم ترمیم بزنم میتونم امسال دوازدهمو بزنم سال بعد یازدهم ؟

من امسال میخوام پشت کنکور‌بمونم دوازدهم درس نخوندم حتی مدرسه هم نرفتم باید یازدهمو دوازدهم ترمیم بزن ...

شاید قوانین سال دیگه کلا تغییر کنه اصلا هیچی معلوم نیس سازمان سنجش هیچیش مشخص نیس شاید اصلا امسال تاثیر معدل یازدهم برداشته شد

شاید قوانین سال دیگه کلا تغییر کنه اصلا هیچی معلوم نیس سازمان سنجش هیچیش مشخص نیس شاید اصلا امسال تا ...

چیکار‌کنم فک نکنم از پسش بربیام بخوام باهم بخونم 😢دهم برداشته شد یازدهم و دوازدهم قطعی شد کل‌دروس

چیکار‌کنم فک نکنم از پسش بربیام بخوام باهم بخونم 😢دهم برداشته شد یازدهم و دوازدهم قطعی شد کل‌دروس

بابا تو اول کنکورت ملاک بزار بعد معدلت همشون نمره هات افتضاحن اگ از الان بخونی از پسش بر میای

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز