2821
2789

بیستم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ووی هنوز نیومده؟ 😳 چقدر کشش میدننتیجه ارشد چند وقت پیش اومد، کنکور سراسری هم احتمالا همین روزا باشه

نه

دارم خل میشم

بیاد خلاصم کنه

وای وای

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

نمیدونم اعلام کرده بودن که تا بیستم میاد 

یه بار که از هوش مصنوعی پرسیدم 

گفت بیستم بعد از ظهر میاد

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نمیدونم اعلام کرده بودن که تا بیستم میاد یه بار که از هوش مصنوعی پرسیدم گفت بیستم بعد از ظهر میاد

وای🫡🥲🥲من چجوری ۵،۶ روز دیگه تحمل کنمم

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

نمیدونم میگما پس چرا برا رشته کار دانش اومده

نه اون بدون ازمون با سوابق اومده  

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792