2777
2789
عنوان

دوره نوزادی

223 بازدید | 26 پست

عاشق بچمم ولی از دوره نوزادی اصلا خوشم نمیاد. خدا خدا میکنم زودتر بزرگ بشه بتونه ارتباط برقرار کنه. چیه اخه مثل یه ماشین میمونن یا گریه میکنن یا پی پی یا استفراغ یا شیر. مادر هم یا درحال آروم کردن یا شیر دادن یا اروغ گرفتن یا پوشک عوض کردن. کلا هم مادر رو دارن اذیت می‌کنن. کیا مثل من از این دوران خوششون نمیاد؟

من مجرد بودم نوزاد دوست داشتم اما فهمیدم لذتش همون ۵ دقیقه بغل کردنه دردسراش برای مادر خیلی بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگیا

الان ۳ ماهشه نی نیم

اصلا یه معصومیت عجیبی دارن بعدابزرگ بشه لجباز وخودرای میشن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ولی من از بچگی عاشق نوزاد و بچه کوچولو بودم دوران نوزادی بچم هم خیلی دوست داشتم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

من ۶ ماهه شب و روز ندارم حسرت یه پیاده روی دارم آدم تو خونه نشستن نبودم 🥲

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نینی من رفلاکس هم داره بد دارو و بد شیر و فکر نکنم غذا کمکی هم بخوره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

وای نگیاالان ۳ ماهشه نی نیماصلا یه معصومیت عجیبی دارن بعدابزرگ بشه لجباز وخودرای میشن

اونم دردسر داره ولی بیشتر تربیتی هست. اما نوزاد فیزیکی جونتو در میاره. هیچ کار خاصی هم نمیکنه. فقط صورتشو جمع میکنه دهنشو باز و گریه میکنه😂 بزرگ میشن یه لبخندی چیزی تحویلت میدن حداقل

اونم دردسر داره ولی بیشتر تربیتی هست. اما نوزاد فیزیکی جونتو در میاره. هیچ کار خاصی هم نمیکنه. فقط ص ...

چندوقتشه؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

شایدد نوزادت خیلی اروم بود

نه بابا به خودم رفته بود جغده جغد شبا بیدار روزا خواب کلا تا ۲ سالگیش خواب بهم حروم بود ولی بازم شیرین بود بزرگ شه هم دردسر های خودشو داره هر چی بزرگ شه مشکلاتش هم بزرگ میشن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌