2789
عنوان

دوره نوزادی

225 بازدید | 26 پست

عاشق بچمم ولی از دوره نوزادی اصلا خوشم نمیاد. خدا خدا میکنم زودتر بزرگ بشه بتونه ارتباط برقرار کنه. چیه اخه مثل یه ماشین میمونن یا گریه میکنن یا پی پی یا استفراغ یا شیر. مادر هم یا درحال آروم کردن یا شیر دادن یا اروغ گرفتن یا پوشک عوض کردن. کلا هم مادر رو دارن اذیت می‌کنن. کیا مثل من از این دوران خوششون نمیاد؟

من مجرد بودم نوزاد دوست داشتم اما فهمیدم لذتش همون ۵ دقیقه بغل کردنه دردسراش برای مادر خیلی بیشتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگیا

الان ۳ ماهشه نی نیم

اصلا یه معصومیت عجیبی دارن بعدابزرگ بشه لجباز وخودرای میشن

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

ولی من از بچگی عاشق نوزاد و بچه کوچولو بودم دوران نوزادی بچم هم خیلی دوست داشتم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...

من ۶ ماهه شب و روز ندارم حسرت یه پیاده روی دارم آدم تو خونه نشستن نبودم 🥲

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

نینی من رفلاکس هم داره بد دارو و بد شیر و فکر نکنم غذا کمکی هم بخوره

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

وای نگیاالان ۳ ماهشه نی نیماصلا یه معصومیت عجیبی دارن بعدابزرگ بشه لجباز وخودرای میشن

اونم دردسر داره ولی بیشتر تربیتی هست. اما نوزاد فیزیکی جونتو در میاره. هیچ کار خاصی هم نمیکنه. فقط صورتشو جمع میکنه دهنشو باز و گریه میکنه😂 بزرگ میشن یه لبخندی چیزی تحویلت میدن حداقل

اونم دردسر داره ولی بیشتر تربیتی هست. اما نوزاد فیزیکی جونتو در میاره. هیچ کار خاصی هم نمیکنه. فقط ص ...

چندوقتشه؟

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

شایدد نوزادت خیلی اروم بود

نه بابا به خودم رفته بود جغده جغد شبا بیدار روزا خواب کلا تا ۲ سالگیش خواب بهم حروم بود ولی بازم شیرین بود بزرگ شه هم دردسر های خودشو داره هر چی بزرگ شه مشکلاتش هم بزرگ میشن

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...