2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

259 بازدید | 24 پست

دوستان کیست من نوعیه که همش داره بزرگتر میشه ۵ ماه ال دی خوردم بزرگتر شده واقعا بجز جراحی کار دیگه ای نمیشه کرد سنم خیلی کمه دکتر خوب تروخدا اگه میشناسید معرفی کنید

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران

نمیشناسم ولی تحقیق کن ببین دکتر طلعت دباغ یا وحیده پنداموز مطب دارن تو تهران یانه جدی اگه بودن دباغ رو الویت خودت قرار بده

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره

عزیزم بستگی داره چه قرص ال دی خوردی، من خودم چندین نوع خوردم ولی کیستم خوب نشده در واقع کیست یه جوری این ماه دفع بشه ماه بعد احتمالش هست دوباره کیست بزنی ، ولی برا دفع کیست باید ۳ ماه قرص مصرف کرد تا  از بین بره ، بعدش این قرص ها ال دی  هر قرصی فکر نکنم برا کیست جواب بده برا من فقط کنتراسمین جواب داده هر ماه کوچکتر شده یه ماه نخوردم بزرگ تر شده منم بخاطر کیست چندین دکتر عوض کردم  

انقدر خوبه؟

منم عین تو بودم رفتم دکتر علاقه بند ها گفت عمل بعد عمل کردم دوباره ب وجود امد رفتم پیش دباغ گف با قرص حل بود زود عجله کردی

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره

عزیزم بستگی داره چه قرص ال دی خوردی، من خودم چندین نوع خوردم ولی کیستم خوب نشده در واقع کیست یه جوری ...

نمیدونم ال دی معمولی ایرانی زرده اما من کیستم تو این پنج ماه سه سانت بزرگتر شده 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اتفاقا همین الان داشتم ی ویدیو میدیدم از دکتر زارعی ک میگه ۵۰ گرم تباشیراسیاب شده رو با نیم کیلو عسل ...

تباشیر چی هست؟ عطاری داره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻