2789
عنوان

چی بگم زنه😐😐😐😐😐😐

230 بازدید | 10 پست

انتظار داشت هم بچه هاشو نگه دارم 

هم بهشون درس بدم 

برای 4 ساعت 200تومن میداد 

الان این پیام رو فرستاده برام 

در ضمن 

هزینه جلسه آخر رو هم نزده 

الان پیام شو کپی میکنم براتون 😒😒😒😒😒😐

سلام مارال  عزیزم. حالتون خوبه؟

ممنونم که چند جلسه ای زحمت بچه ها را قبول کردید.

خیلی دوست داشتم همکاری طولانی مدتی با هم داشتیم ولی انگار برای بچه ها مخصوصا نازیلا همه چی خوب پیش نمیره.

عذر منو بپذیرد

آشنایی با شما مایه افتخار من بود

بیشک لایق بهترین ها هستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مارال عزیزم. حالتون خوبه؟ممنونم که چند جلسه ای زحمت بچه ها را قبول کردید.خیلی دوست داشتم همکار ...

تو هم بگو خواهش میکنم

منم از حضور بچه ها در این مدت خوشحال بودم

ممنون میشم هزینه جلسه آخرو واریز کنید😘😒

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

بگو  سلام ممنون از پیام پرمهرتون. من هم از آشنایی با شما خیلی خوشحال شدم و همکاری باهاتون برام ارزشمند بود.

ممنون از لطف و محبتی که به من داشتید.

امیدوارم نازیلا و بچه‌ها حالشون خوب باشه و همیشه موفق باشن. برای شما هم آرزوی بهترین‌ها رو دارم.در ضمن قابل شمارو هم نداره ولی هزینه جلسه آخر رو هم پرداخت نکردید

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید