2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

77 بازدید | 13 پست

با دونفر همزمان در ارتباطم بیروم اینا نمیرم زیاد حوصله ندارم  ازایندم میترسم ک تنهانمونم براهمیشه  ازدواج نکنم  براهمین میخام اگ یکی نشد اون یکی بشع  اینجوری شدم عذاب وجدان شدی حس بد خوشبحال اونایی ازدواج کردن 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قضاوتت نمیکنم ولی همینکه حس بدی داری نشون میده ذاتت خوبه یه سریا با افتخار میگن

نه افتخاره نیست گلم  من میخام ازدواج کنم   قصدم بد نی نمیدونم چیکارکنم  میخام بزارم هر کی برام تلاش بیشتر کرد همون بشه  

اینطوری ک نمیشه تهش ممکنه متوجه بشن دیگ هردوشون ول کنن برن یکیو انتخاب کن

نگران همینم ولی از کجا میفهمن راهنمایی میکنی   دوتاخط دارم  مثلا از بیرون اینا 

نه افتخاره نیست گلم من میخام ازدواج کنم قصدم بد نی نمیدونم چیکارکنم میخام بزارم هر کی برام تلاش ...

میدونم عزیزم

به حرف مرد ایرانی اعتمادی نیست 

میتونم درک کنم چرا حالت اینجوریه

چون نمیشه به کسی اعتماد کرد

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
میدونم عزیزمبه حرف مرد ایرانی اعتمادی نیست میتونم درک کنم چرا حالت اینجوریهچون نمیشه به کسی اعتماد ک ...

دقیقا نمیفمم هردوتا میگن دوست داریمو این حرفا  منم روم نمیشه بگم  سری بیا خاستگاری ک مطمعن بشم حوصلع دوستی ندارم 

دقیقا نمیفمم هردوتا میگن دوست داریمو این حرفا منم روم نمیشه بگم سری بیا خاستگاری ک مطمعن بشم حوصلع ...

اول به شناخت برس 

بعد اگه حرکت بدی دیدی و یکیشون میشه بهش اعتماد کرد با اون یکی کات کن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻