2777
2789
عنوان

چقدر ناراحتم😢

479 بازدید | 31 پست

پارسال همین موقع بود ک کل طلاهامو فروختم برای خونه و فقط حلقه هامونو نگه داشتیم...

انقدر اوضاعمون خرابه ک دیشب تصمیم گرفتیم حلقه ها روهم بفروشیم....داغووونم داغوووون خیلی سخته ک بعد از ۵سال به عشقت برسی و باشوق و ذوق برید برای اولین بار خرید اونم حلقه و کلی خاطره داشته باشی ک با نگاه به حلقه ها بیان تو ذهنت و ناخوداگاه شاد بشی 

ولی بعد تو زندگی بجایی برسی ک همون حلقه هارم ببری بفروشی به امید اینکه شاید بشه یک و پکنصد ششصد پولشون دستتو بگیره...😢😢

خداروشکر که دارمت❤❤💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فدای سرت یه بهترش و میخری تو زندگی پستی بلندی زیادِ جونتون سلامت

مرسی دوستم...خودم ب شوهرمم همینو میگم ولی دلم خووونه خووون

ارزش مادی نداشتن زیاد ولی...

خداروشکر که دارمت❤❤💙
مرسی دوستم...خودم ب شوهرمم همینو میگم ولی دلم خووونه خووون ارزش مادی نداشتن زیاد ولی...

ارزش معنویم ندارن وقتی شوهرت کنارتِ .... به این چیزا فکر نکن به جاش برید دو تا حلقه رینگ استیل یا نقره بخرید تاریخ عقدت نم توش حک کنید ...خیلیم با حالِ

خوش به حالت بابا خونه خریدی طلا چیه آخه

عزیزممم..مرسی ... الان فقط دارم ب از دست دادن فکر میکنم داشته هامو نمیبینم...ولی واقعا حلقه رو دوست داشتم خیلییییی

حتی روزایی ک بعد از عقدمون دانشگاه شهر دور بودم با شوهرم ک نرف میزدیم فقط میگفت بیا دوتایی نگاه کنیم ب حلقه هامون و حرف بزنیم و از دلتنگی درایم....اینا منو میسوزونه ک واسه یه بدهکاری دوملیونی مجبور بشی که....

خداروشکر که دارمت❤❤💙
عیبی نداره. ان شاء الله خیلی زود اوضاعتون رو به راه بشه. خداروشکر خونه دار شدی منم فروختم حلقه مو. ...

عزیزم.مرسی انشالله ک توام بهترشو میخری 

خداروشکر که دارمت❤❤💙

بیخیال گلم فدای سرت من هفت سال عروسی کردم فقط یدونه انگشترم ودارم غیرازاون هم طلایی نتونستم بخرم تواین  سالها حتی سرویس عروسیم هم بدل برداشتم 😉کسی هم نفهمید

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹