2777
2789
عنوان

چرا زنداداشم از شوهرم

331 بازدید | 17 پست

بچه ها من کلا دوتا داداش دارو و خودم بچه اخرم و شوهرم غریبه ش، یکی از زنداداشام فامیله اون یکی غریبه، شوهرم خیلی با خانواده و با شعوره خیلی احترام میزاره و چشم پاکه،لباس های خوب میپوشه،شغل خوب داره،خدایی از داداشام خوشتیپ تره ، اما نمیدونم چرا حس میکنم زنداداشام انگار از شوهرم خوششون نمیاد، داداش بزرگمم اینجوریه، تو جمع های خانوادگی میگن خودم برم شوهرت نیاد، خیلی بهم بر میخوره یعنی چی ای حرفا چیه، اگه مهمونی میدن باید شوهرمم باشه،علتش چی میتونه باشه؟؟؟ 

❤🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو

عمو کوچیکه منم نسبت به همسرم همینجوریه حس میکنم بهش حسودی میکنه، منم نمیرم دیگه خونه مامان بزرگم

(من از بچگی با مامانبزرگم اینا زندگی کردم عموم مثل داداشمه)

حالا خانواده من میخوان بیان خونمون زنگ میزنن همسرم خونه باشه میان انگار ن انگار من بچشونم 

یا اونجا تنها برم هیچ احترامی بهم نمیزارن اما شوهرم باشه بهم احترام میزارن پیش اون انگار دختر شاه هستم

صد برابر ب اون احترام میزارن

گاهی گله میکنم شما شوهرمو بیشتر از من دوست دارید میگن نه اون غریبس زشته باید احترام بزاریم  اصلا جواب قانع کننده نمیدن🤷‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

حالا خانواده من میخوان بیان خونمون زنگ میزنن همسرم خونه باشه میان انگار ن انگار من بچشونم یا اونجا ت ...

ولي من براي امضات صلوات فرستادم ايشالا حاجت روا بشي و خوشالي لونه كنه تو دله شكستت