2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 88 پست
پزشکی ۱۴ هزار نفر میگیرن امسال واقعا اینقدر لازمه؟

جدیدا شنیدم کار پرستارهارو میدن اینترن ها بخاطر کم بودن پرستار و زیاد بودن پزشک، پزشکی رو هم آخرش میکنن مثل مهندسی ها که دست هرکسی یه مدرکی هست، راستی من یه جا دیدم با ۲۲ هزار منطقه ۲ پارسال گفتار زاهدان قبول شدن، احتمالا به پرستاری نمی‌رسی بالاترشو قبول نمیشی، زیاد به اینجا توجه نکن به من گفتن فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشی، نه تنها دعوت به مصاحبه شدم در نتیجه نهایی هم قبول شدم اولویت اولم رو

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ادامه بدم چی فامیلمون میگه دکتراش خیلی خوبه در مورد ادامش هم چیزی میدونی؟

با ارشد میتونی دانشگاه آزاد بری تدریس ما استادمون طرحشو نرفته بود ارشد گرفت یکسال داشنکاه ما درس داد سال بعد رفت دولتی

با ارشد

کدوم رشته با ارشد میتونی استاد دانشگاه شی 

اصلا ناراحت نباش بخدا خیلی رشته خوبی قبول شدی

من دوستم میخواست دلسردی کنه میگف مامایی باید میرفتی تا بتونی مطب بزنی

آخه کی میره مطب ماما ما دیگه ب متخصص هم راضی نمیشیم😁از این حور حرفا خیلی میزنن ک اصلا اهمیت نده 

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
جدیدا شنیدم کار پرستارهارو میدن اینترن ها بخاطر کم بودن پرستار و زیاد بودن پزشک، پزشکی رو هم آخرش می ...

دقیقا خیلی تعدادشون زیاد شده اونم با ۷ سال درس خوندن خیلی ممنون ❤️❤️

افرین چقدر عالی موفق باشیی❤️😁

با ارشد میتونی دانشگاه آزاد بری تدریس ما استادمون طرحشو نرفته بود ارشد گرفت یکسال داشنکاه ما درس داد ...

وای چقدر خوب بخدا پس فقط غر غر الکیه😍😍😍

وای چقدر خوب بخدا پس فقط غر غر الکیه😍😍😍

اونایی ک دارن درس میخونن و با.سن درس خوندن و تلاش کردن و از چند جا پول درآوردن و دارن ک نمیان می نی سایت غر بزنن

بعدا از استاد های دانشگاهت هم بپرس ببین چقدر راه مختلف هست برای پول و ترقی 

موفق باشی گلم

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
اونایی ک دارن درس میخونن و با.سن درس خوندن و تلاش کردن و از چند جا پول درآوردن و دارن ک نمیان می نی ...

اینقدر با حرفات امیدوار شدم که حد نداره موفق باشی 😍❤️

رتبه سال ۱۲ همم ۶۰ هزار بود 😭😂

واقعا خوب پیشرفت کردی کلاس رفتی؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

منم ۱۰۵۰۰ منطقه دو شدم مجبور شدم پرستاری بزنم خیلی ناراحتم شبانه روز کارم شده گریه سال دوممه اجازه ...

دقیقا درکت میکنم چی میگی منم نمیتونم بمونم وقتی هدفت بیشتره یک دفعه اینجوری میشه خیلی بده