2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 88 پست
زدم ولی شهریه رو نزدم با این شرایط اقتصادی نخواستم رو خانواده فشار بیاد

زاهدان هم زدی؟ اگه بالای پرستاری زدی احتمالا بیاری 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر میزنن اگه انقد بد بود نمیموندنیکسری غر هست ک کم کسری وزارت بهداشته اونم امیدواریم حل بشه بحث حقوق ...

دستت درد نکنه واقعا خوشبین تر شدم اینقدر که میگم سخته اگر بیاین پرستاری میمیرین

۴۰۱ بودم آره خبر ار افزایشا ندارمشوخی میکنی؟؟؟

دارن بازار کارارو خراب میکنن با این افزایش ظرفیتا، بله چون پزشکی افزایش خیلی شدیدی داشته نسبت به قبل رو همه‌ی رشته ها تاثیر گذاشته، احتمالا غیرانتفاعی هم بیارن براش😑

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

دارن بازار کارارو خراب میکنن با این افزایش ظرفیتا، بله چون پزشکی افزایش خیلی شدیدی داشته نسبت به قبل ...

پزشکی ۱۴ هزار نفر میگیرن امسال واقعا اینقدر لازمه؟

دستت درد نکنه واقعا خوشبین تر شدم اینقدر که میگم سخته اگر بیاین پرستاری میمیرین

تازه بعضی ها زرنگن سال آخر میرن دوره های نظام پرستاری شرکت میکنن دوره ای سی یو و این چیزا بعدا خیلی ب دردشون میخوره میفتن بخش سبک تری

بعضیا میرن درمانگاه همزمان کار میکنن برای تزریق و پانسمان و ووو سی درصدش برمیدارن ک خیلی حقوق خوبی میشه فک کن ی تزریقات سرم مثلا ۲۵۰ باشه سی درصدش برمیداره ک تا شب تعداد زیادی مریض میاد

دیگه پرستاری در منزل و مدیریت زخم و اینا بماند برای بیماری دیابتی اونم خیلی درآمدش خوبه 

اینا ک ناله میکنن بفرستیشون هرکاری یه چیزی ازش درمیارن واسه ناله

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
تازه بعضی ها زرنگن سال آخر میرن دوره های نظام پرستاری شرکت میکنن دوره ای سی یو و این چیزا بعدا خیلی ...

اگر ادامه بدم چی فامیلمون میگه دکتراش خیلی خوبه در مورد ادامش هم چیزی میدونی؟