2777
2789
عنوان

شهرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7751 بازدید | 35 پست

بچه ها الان شهرزاد تو فصل سومه. اینا آخرای فصل یک مشخص و معلوم شد هااا. کجا بودین تا حالا؟؟

نصرت میره زندان و زنش طلاق میگیره و نمیدونسته که حامله است.

بعد با برادر بزرگ آقا که میدونست مشکل داره و بچه دار نمیشه ازدواج میکنه، برادر بزرگ آقا میدونست بچه از خودش نیست. ولی به کسی نمیگن. اینجوری میشه که فکر میکنن بچه برادر بزرگ اقاست. هر چند بزرگ آقا لحظه مرگش گفت من میدونستم ولی تو رو دوست داشتم ( یعنی قباد و )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها الان شهرزاد تو فصل سومه. اینا آخرای فصل یک مشخص و معلوم شد هااا. کجا بودین تا حالا؟؟ نصرت می ...

خو زن حامله که عقد نمیشه باطله که

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  
واسه همینم همش با قباد بد رفتاری میکرد هم میخواست ابروش حفظ بشه همم که از قباد بدش میومد

از کجا میدونسته بزرگ آقا

آلبالو و گوجه سبز و نمک                                من و سکوت و اتاق پشتی   
دوست عزیز سال ها پیش بوده، آزمایش و بی بی چک نداشتن که... بی دقتی کردن. زیاد مته به خشخاش نزار

😁😁شایدم مدیکور بوده الکی زده منفی 😁😁

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

احتمالا مادر قباد  ازدواج شرعی نداشته با نصرت حامله شده بوده و بعد متوجه می شه نصرت مرده (در واقع زندان بوده چون به جای بزرگ اقا قتل یک نفر را بر عهده می گیره ) بزرگ اقا همه جا می گه نصرت کشته شده تا خانواده اونی که به قتل رسیده پیگیر قاتل نشوند و انتقام نگیرند. در واقع بزرگ اقا با فرستادن نصرت به زندان می خواسته جونش را حفظ کنه

بعد برادر بزرگ اقا با این دختره که مارد قباد بشه ازدواج میکنه و چون نابارور بوده  قباد را از خودش میدونه   یعنی مادر قباد و نصرت با هم دوست بودن  و توی دوستی حامله شده نه ازدواج شرعی

ابر می بارد و من می شود از یار جدا   من جدا گریه کنان ابر جدا یار جدا
نمیدونم این نا مشخصه ولی بلاخره بزرگ آقا بودآ کم زیر دست نداشتم 

پس زنه خودش نمیدونسته حامله س؟

نصرت چطور میدونسته اگه زنه خودش نمیدونسته

آلبالو و گوجه سبز و نمک                                من و سکوت و اتاق پشتی   
معلوم نیس  ولی نصرت بخاطر بزرگ اقا رفته زندون  اونم اومده پسرشو بزرگ کرده بهش دختر داده

نه داستان رو عوض نکن خخخ  من دیدم  قسمتشو جریان این بود :

برادر بزرگ آقا یه ادم عقیم بوده   ، نصرت و زنش که باردار بوده تو یه شهر کوچیک بودن نصرت از عوامل بزرگ اقا بوده به خاطر خلاف نیفته زندان حبس ابد (, اینجا یادم نیست به زنش میگن و طلاقش میده یا  اینکه میگن مرده)  خلاصه داداش بزرگ اقا که تعطیلات رفته اون شهر ، زن نصرت رو میبینه می‌فهمه حامله است میمونه اونجابعد مدتی  با خودش میاره تهران و بچه به دنیا میاد میگه زن صیغه ای هست و اینم بچمه  بعد  از مرگ مادر قباد و برادر برگ اقا قباد دیگ پیش عموش ینی بزرگ اقا  زندگی میکنه

نصرت قبل از اینکه بی افته زندان همسرش ازش باردار میشه بعد وقتی برادر نصرت چون فکر میکنه نصرت رو اعدام میکنن زن برادرش رو به عقد برادر بزرپ آقا در میاره. برادر بزرگ آقا هم وقتی همسرش بچه دار میشه فکر میکنه این بچه خودش هست. ابوافضل پور عرب بازیگر نقش برادر نصرت لو داد توی برنامه دورهمی که این تصمیم اواسط داستان گرفته شد و چون من مخالف این طوری شدن داستان بودم گفتم من رو حذف کنید از داستان و به طریقی گفتند نصرت اعدام نشده و زندان بوده. وگرنه قرار بود توی داستان همون برادر نصرت باشه نه خود نصرت.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز