asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2704 عنوان لعنت به پریودی 60 بازدید | 5 پست یعنی چی واقعاچیکار میکنه با آدمالکی از همه دلخور میشم من اینجور نیستمولی خب باز خوبه نشون نمیدم مثل سگ پاچه بگیرم😭😂بعد به خودم میام میبینم میگم چرا از فلانی دلخور شدی جوابشو پیدا نمیکنم😐😂 آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻 1404/07/14 | 20:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4417 لعنت به پریودی ۲دو روز اول نمیتونم از جام پاشم لعنت به پریودی ۳ 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2704 لعنت به پریودی ۲دو روز اول نمیتونم از جام پاشم لعنت به پریودی ۳ وای خیلی بداههبعد باید کارهامونم انجام بدیم خیلی فشار رومه😭🥲 آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4417 وای خیلی بداههبعد باید کارهامونم انجام بدیم خیلی فشار رومه😭🥲 خدایا ما دخترا با این حجم از ظرافتنمیتونیم این چیزا رو تحمل کنیمبابا من بعد از اینهمه سال هنوز عادت نکردم به این قضیه 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2704 خدایا ما دخترا با این حجم از ظرافتنمیتونیم این چیزا رو تحمل کنیمبابا من بعد از اینهمه سال هنوز عادت ... واقعا درکت میکنم🥲 آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4417 واقعا درکت میکنم🥲 🥲😭 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...