2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال پرسيدي چي واست مهمه خب منم اگه مرد بودم دوس داشتم خانمم اندام خوبي داشته باشه حاشيه نيس

اگه واقعا این براتون مهمه دوتا بادکنک بر دار بهاشون بازی کن

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

اگه واقعا این براتون مهمه دوتا بادکنک بر دار بهاشون بازی کن

خب من مرد نيستم كه بخام بازي كنم با دو تا بادكنك😂😂

اگرم بودم اگههه مرد بودم نيازي به بادكنك نداشتم

کاربری دست دو نفره،لطفا از کارگاه بازی در اوردن اجتناب کنید!

خب من مرد نيستم كه بخام بازي كنم با دو تا بادكنك😂😂اگرم بودم اگههه مرد بودم نيازي به بادكنك نداشتم

مرسی از راهنمایی تون

چه سوال سختی!

فقط توی همون بخشی که بین همه مشترک هست میتونم ورود کنم، مثل نظم و انضباط، زیبایی، تحصیلات، زبون خوش(ضامن زندگی هست)، خانواده دار بودن و هدف داشتن توی زندگی، بنظرم از حداقل هاست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چه سوال سختی!فقط توی همون بخشی که بین همه مشترک هست میتونم ورود کنم، مثل نظم و انضباط، زیبایی، تحصیل ...

عالی مرسی 

دوست داشتم زنم به من اطمینان داشته باشه و منافع خودش و من را یکی بدونه.

از اینکه بعضی زنها فکر می کنند خودشون برترن بدم میاد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دومین تاپیک ازدواجتونو اومدم تبریک بگم دیدم ادامه نداشت هم قفل بود میخواستم بگم بیخودی ترس نداشته باشید سنتون الکی بره بالا شما شغل پردرامدم داشته باشید ولی ی ملاکهای اخلاقی رو نداشته باشید ممکنه بازم طرفتون قبول نکنه پس چه شغل چه اخلاق به تنهایی برای کسی که اهل زندگی هست ملاک نیست شما اگر مسیولیت پذیر و با عرضه هستید توانایی چرخوندن ی زندگی معمولی رو دارید برید جلو اینجا برای شناخت خانم ها یا دونستن دیدگاه ها به نظرم گمراهتون میکنه شما کلی سوال میکنید کلی هم جواب میدن شایدم تو رویا حرفی بزنن که اگر تو موقعیت باشن همون کسی که فلان نظر رو داده دیدگاهش عوض بشه نمیدونم شایدم برای سرگرمی تاپیک میزنید ولی اگربرعکسه حرفای بالاترم نصیحت خواهرانه بود 

اصلا شما چرا اعتمادبنفس ندارید میترسید انتخاب نشید و خودتون باتوجه به ملاکهای ذهنیتون  انتخاب نمیکنید باید جسور باشید بگید اینو میخوام برید جلو اونموقع تو واقعیت ها دو طرف سنجیده میشن برای ازدواج ن اینجا با حرف به نظرم اول رو اعتماد بنفس خودتون کارکنید