2777
2789
اره عالیه معطل نکن

جدی؟ شما تجربه دارین؟ 

ما اول زندگیمونه و عملا سرمایه ای نداریم ولی این رو با قیمت کم میتونیم بخریم همسرم میگه میفروشیمش اما من میترسم فروش نره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ شما تجربه دارین؟ ما اول زندگیمونه و عملا سرمایه ای نداریم ولی این رو با قیمت کم میتونیم بخریم ه ...

نه بخر این چ حرفیه

از همین جا باید شروع کنی

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

اره حتما بخر

ما اوایل عروسی مسکن مهر خریدیم خودمون مستاحر بودیم دوسال دادیم احاره بعد فروختیم روش پول گذاشتیم یه ۷۲ متری جای خوب خریدیم الانم ده روز پیش اینو فروختیم همین منطقه ۱۲۰ متری خریدیم

پله پله پیشترفت کردیم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

جدی؟ شما تجربه دارین؟ ما اول زندگیمونه و عملا سرمایه ای نداریم ولی این رو با قیمت کم میتونیم بخریم ه ...

معمولا مسکن مهرا خوب فروش می‌رن 

ببخشید میشه بپرسم توی محدوده شما مسکن مهرا چند قیمتن؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اره حتما بخرما اوایل عروسی مسکن مهر خریدیم خودمون مستاحر بودیم دوسال دادیم احاره بعد فروختیم روش پول ...

عزیزم 😍  خداروشکر برای ماهم دعا کنین که پیشرفت کنیم 🫂❤️

همه قیمتی داره بستگی به متراژش داره از ۸۰۰ شروع میشه به بالا

خوبه بنظرم ارزش خرید داره حتما لاقل میدید کرایه و می‌رید یه جا کرایه میکنید حالا یکم بیشتر هم کرایه بدید مشکلی نیست چون اگه گرون بشه خونه بازم شما همینو دارید که یه امیدی بهش داشته باشید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خوبه بنظرم ارزش خرید داره حتما لاقل میدید کرایه و می‌رید یه جا کرایه میکنید حالا یکم بیشتر هم کرایه ...

دقیقا حداقل ته دلم قرصه یه تیکه زمین از خودم دارم میتونم کم و زیاد بفروشمش یا بدمش اجاره بدون سرمایه سخته 

همه قیمتی داره بستگی به متراژش داره از ۸۰۰ شروع میشه به بالا

ما۱۲ سال پیش ۵۰ ملیون مسکن مهر خریدیم بعد دوسال ۶۵ فروختیم با وام و طلا یه ۷۲ متری ۱۵۰ تومن خریدیم

دوهفته پیش همین خونه رو ۳ میلیاردو نیم فروختیم و یه خونه ۷ و نیم میلیاردی خریدیم

ماه دیگه میرم خونم ان شاءالله استارت بعدی رو برای خونه ویلایی میخام بزنم

ما۱۲ سال پیش ۵۰ ملیون مسکن مهر خریدیم بعد دوسال ۶۵ فروختیم با وام و طلا یه ۷۲ متری ۱۵۰ تومن خریدیمدو ...

همیشه اولین پله سخته وگرنه بقیش خودش پیش میره 

و ب نظرم نمیشه یهو خونه ی خوب خرید یا باید هرچی داری و نداری رو بدی و بعدا از زیر صفر شروع کنی که خیلی سخته یا باید پله پله بخری که فشار هم نیاد بهت ویهو همه چی رو ندی واسه خونه 

شماهم همین جوری خریدین یا هرسری هرچی داشتین و نداشتین فروختین؟

همیشه اولین پله سخته وگرنه بقیش خودش پیش میره و ب نظرم نمیشه یهو خونه ی خوب خرید یا باید هرچی داری ...

چندتا تاپیک اخرمو بخونی متوجه میشی😃من ده روز پیش ۲ میلیارد طلامو فروختم

ماشینمون ۱۳۰۰ پولش بود فروختیم ۷۰۰ ازش برداشتیم با مابقیش ساینا خریدیم یمقدارم پس انداز داشتیم اونم گذاشتیم

ولی خداروشکر خریدیم و هیچ بدهی به کسی نداریم کم یا زیاد یه ماشین صفر زیر پامون داریم ان شاءالله جنع کنیم باز از ماشین قبلیمون بخریم

چندتا تاپیک اخرمو بخونی متوجه میشی😃من ده روز پیش ۲ میلیارد طلامو فروختمماشینمون ۱۳۰۰ پولش بود فروخت ...

خوب خداروشکر همین ک رو پاخودتونین😍 کارمند که نیستین احیانا؟ چون فکر نکنم با کارمندی بشه این جوری خونه عوض کرد