نه هیچی خیلی هم رابطه نزدیکی داشتیم بعدشم که مریض بود پرستاریشو میکردم پیشمم از دنیا رفت😭
طبق گفته هاتون دلیل ناراضیش ازتون اینه خودتو عذاب میدی هممون تادرقیدحیاتیم مرگ حداقل یکی از عزیزترینمومیبینیم تابوده دنیاهمین بوده هیچوقت فراموشتون نمیشه اما بهرحال مجبوری کنارمیائیم بپذیر وسوگواریتوبکن
یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
عزیزمی انشالله خدا عمر با عزت و طولانی بهت بده من خیلی وابستگی شدید داشتم
انشالله خدا رحمتشون کنه براشون فاتحه فرستادم. خیلی سخت تر از چیزیه که ما فکر میکنیم حتما غم بزرگیه ولی تو هم قوی هستی حتما از پسش برمیای . خواهشا به تراپیست مراجعه کن کمکت کنه
خیلی بی قراری میکنم کفر میگم گریه میکنم میشه بابت این ناراحت باشه؟
سلام عزیزم نمیشه بگم غم آخرت باشه چون جمله دروغی هست ولی از خدابرات صبرجزییییل میخوام الهی که با حضرت زهرا هم سفره بشن مادر عزیزت🙏🙏عزیزم ناراحتی مامانم بالای ۹۰درصد به خاطر ناراحتی و بی تابی خودته برای همین از دستت عصبانیه عزیزم برای آرامش خودت حدیث کساء زیاد بخون برای مامان خیرات بده مسجد پول بده قرآن بخونم سفره تو مناسبتای مذهبی به نیتشون بگیر...یادمه چندماه پیش شوهر خاله م که به رحمت خدا رفته بود به خواب دخترخاله م اومده بود که توروخدا به مریم بگین انقد بی تابی منو نکنه از بی تابی ش عذاب میکشم (اسم خاله م مریم هست) بعد اون خاله م دیگه آروم شد...عزیزم اگه واقعا خاطر مادرت عزیزه دیگه بی تابی نکن چون عذاب من میکشه از ناراحتی ت راضی و خوشحال باش به خوشحالی مامانت اون دنیا،سخته گفتنش ولی شدنیه...
راستی این خوابه که تعریف کردم یک هفته بعد فوت شوهرخاله م دخترخاله م دید
واینکه بزرگترین تراپی و آرامش دهنده خدا و قرآن هست ...اصلا حرف یه عده که میگن برو پیش تراپی رو قبول ندارم چون بارها براخودم پیش اومده و فقط خدا واهل بیت منو آرومم کردن قربونشون برم الهی...ایمان دارم توروهم آرومت میکنن
خواهش میکنم عزیزم ناراحتی عزیزی میبینم دوست دارم کمکش کنم این مواقع هست که آدمیت معنا پیدا میکنه...إن شاء الله زودزود حالت خوب شه حال شما خوب شه مامانم خوشحال میشه صددرصد