2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمان نشدم فقط کنترل شده باهاش مراعات میکنم

چه کارهایی انجام دادی ؟ من تقریبا  ۵ماهه خیلی مراعات میکنم و ۱۰جلسه فیزیوتراپی رفتم و استخر میرم و....  میزنم به ران و ساق پای راستم 

چه کارهایی انجام دادی ؟ من تقریبا ۵ماهه خیلی مراعات میکنم و ۱۰جلسه فیزیوتراپی رفتم و استخر میرم و.. ...

فیزیوتراپی استراحت حذف ورزش سنگین و حرفه ایی استعفا دادن از شغلم البته الانم تا یه کم فعالیتم زیاد میشه شبا ساق پای راستم خشگ میشه مهره های کمرم درد میکنه

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

فیزیوتراپی استراحت حذف ورزش سنگین و حرفه ایی استعفا دادن از شغلم البته الانم تا یه کم فعالیتم زیاد م ...

من استراحت مطلق نکردم ، یعنی لازم بود ؟ پیاده روی خوبه ؟ 

دارو چی خوردید ؟ شما ام آر گرفتید و دیسک نشون داد یا فقط از روی علایم میگید ؟ 

فیزیوتراپی استراحت حذف ورزش سنگین و حرفه ایی استعفا دادن از شغلم البته الانم تا یه کم فعالیتم زیاد م ...

چقدر طول می‌کشه درد خوب بشه ؟ اطرافیان یا کلا کسی رو دیدی درمان کرده باشه ؟ اصلا درمان میشه ؟

من استراحت مطلق نکردم ، یعنی لازم بود ؟ پیاده روی خوبه ؟ دارو چی خوردید ؟ شما ام آر گرفتید و دیسک نش ...

استراحت مطلقم ۲۰ روز بود بله ام آر آی دادم زیر نظر فوق تخصص الانم هیچی نمیخورم فقط مراعات میکنم

چقدر طول می‌کشه درد خوب بشه ؟ اطرافیان یا کلا کسی رو دیدی درمان کرده باشه ؟ اصلا درمان میشه ؟

برای من دو ماه طول کشید تا به زندگی عادی برگردم 

حتی عملم کنی بازم اون آدم سابق نمیشی من این کارا رو کردم که به عمل نرسم

برای من دو ماه طول کشید تا به زندگی عادی برگردم حتی عملم کنی بازم اون آدم سابق نمیشی من این کارا رو ...

یعنی بعداز دوماه کلا درد تمام شد و به زندگی عادی برگشتی ؟ 

پیاده روی ضرر داره ؟ من تقریبا ۵ماهه درگیرم چرا خوب نمیشه پس 

یعنی بعداز دوماه کلا درد تمام شد و به زندگی عادی برگشتی ؟ پیاده روی ضرر داره ؟ من تقریبا ۵ماهه درگیر ...

کلا که درد تموم نشده ولی خیلی خیلی کم شده، من پیاده روی ام دارم خوبه برات 

شاید درجه بیرون زدگی دیسک شما با من متفاوته برای من از نوع متوسطه

[QUOTE=397581561]کلا که درد تموم نشده ولی خیلی خیلی کم شده، من پیاده روی ام دارم خوبه برات  شاید درجه بیرون زدگ ...[/QUOTE

برای من هم دکتر گفت در حد متوسط هست دو تا دیسکه  دکتر گفت باید ورزش کنی و مراعات کنی ، من موقع نشستن بیشتر اذیت میشم نمیتونم بشینم ،حالا اگه بشه می‌خوام برم دکتر بگم برام لیزر پرتوان بنویسه ،اون ده جلسه فیزیوتراپی معمولی بود رفته بودم . شما هم لیزر پرتوان رفتید ؟ به نظرتون خوبه تأثیر داره ؟