2789
عنوان

نمیدونم چمه 💔

159 بازدید | 18 پست

دوران پیش دبستانی اذیتم میکردن 

دوران دبستان دوست زیادی نداشتم دوران راهنمایی اکثرا باهام نمیساختن و بعضیا ازم بی دلیل بدشون میومد بعد از سالها دبیرستانم تو کلاسی که همه باهام میسازن اما بازم احساس میکنم احساس که نه واقعیت 

بیشتر مواقع بهم توجه نمیکنن😅💔

نمیدونم چمه که اینطوری باهام برخورد میشه کسی رو اذیت نمیکنم به روی همه میخندم به بقیه کمک میکنم 

دل کسی رو نمی شکونم حتی اگه بدمم بیاد از کسی به روش نمیارم به ظاهر و بهداشتم هم خیلی زیاد میرسم 

من نمیدونم چه مشکلی دارم ❤️‍🩹

بنظر شما چیه؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید مشکل اینه فکر میکنی مشکلی داری و خودتو باور نداری

امسال نسبت به سال های قبل به خودم فرصت دادم

که امتحان کنم که واقعا مشکل از منه یا نه شروع یه مدرسه جدید رو فرصت دونستم و واقعا جواب داد الان اکثر بچه ها ازم خوششون میاد فهمیدم اونجا مکان اشتباهی بوده واسه من

اما بازم حس میکنم یه مشکلی هسا

مشکلت از خودگذشتگی و مهربونی زباده عزیزم تو این دور و زمونه باید گرگ باشی .اعتماد بنفستو ببر بالا مگ ...

من کلن بچه ساکتی بودم تو مدرسه فقط تا کلاس ۴ هیچ دوستی نداشتم  بعدش کم کم خوب شدم الانم کسی جرات نداره اذیتم کنم چون نه تنها خودم جوابشو میدم ۱۰ دیگه هم پشتم در میان اما کلن همیشه حس میکنم مشکلی هست

راست میگی من خیلی مهربونم نسبت به همه اما حس میکنم

بچه های الان تو این کلاس مثل خودم خاکی و مهربونن 

اینو حس کردم

اونا چه ویژگی هایی دارن ک‌ در برابرش کمبود اعتماد بنفس میکنی؟

گاهی حس میکنم بینشون داره بهم توجه ای نمیشه 

مثلا موقع بازی امروز 

امسال نسبت به سال های قبل به خودم فرصت دادمکه امتحان کنم که واقعا مشکل از منه یا نه شروع یه مدرسه جد ...

دهمی؟

منم دهمم 

منم دوستای زیادی ندارم با بچه های کلاس ارتباط نگرفتم فقط یکی هست که اونم از قبل دوستم بوده

ببین همه که نباید از تو خیلی خوششون بیاد بیخیال

من کلن بچه ساکتی بودم تو مدرسه فقط تا کلاس ۴ هیچ دوستی نداشتم بعدش کم کم خوب شدم الانم کسی جرات ندا ...

آفرین عزیزم همیشه از خودت دفاع کن و بعضی موقع ها این حس ناکافی بودن سراغ ادم میاد طبیعیه اگه طولانی مدت نشه

دهمی؟منم دهمم منم دوستای زیادی ندارم با بچه های کلاس ارتباط نگرفتم فقط یکی هست که اونم از قبل دوستم ...

برعکس الان همه ازم خوششون میاد حس خجالت ندارم تو کلاس باهاشون راحتم مهربونن همه اوکین باهام اینطوریه که یه اکیپ ۱۸ نفره هستیم من یا بقیه امید های کلاسم خوبم کلن ۳۵ نفریم اما بازم اون حسه روم مونده از گذشته

ینی باهات حرف نمیزنن؟

نه برعکس با هم شوخی داریم 

حتی گپ هم داریم تو وات ۱۸ نفرع 

که من مالک گروهم و دو نفر دیگه مدیر 

خلاصه میگم این حس از گذشته روم مونده 

برعکس الان همه ازم خوششون میاد حس خجالت ندارم تو کلاس باهاشون راحتم مهربونن همه اوکین باهام اینطوریه ...

خب اون خودش از بین میره کم کم

ولی میدونی این مشکل یکم ریشه ایه .تو شاید یکم دیگه حس خوبی داشته باشی به خاطر اونا ولی اگه اونا ازت فاصله بگیرن تو حس بدت میاد سراغت؟