2777
2789
عنوان

رفتم استخر و پارک آبی ولی 😭😭

205 بازدید | 14 پست

خوش نگذشت افسردگی گرفتم 

با اینکه هیکلم بد نیس پهلو و شکم ندارم 

ولی نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارم اصلا

اونجا بدن های سفید شاد و رقصان دیدم حالم بد شد ،من چرا اینقد غصه میخورم ،چرا زود مادر شدم احساس می کنم زندگی نکردم

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال منم رفتم اصلا خجالت کشیدم چون مایو من رنگب رنگی بود اونا بیشتر مشکی😂هم ارایش کامل ضداب داشتن و داف بودن

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

خیلی از خانومایی که مجردن یا بچه ندارن آرزو دارن جای شما باشن

من عروس یک ساله بودم شوهر سابقم از خونه بیرونم کرد چقدر ذلت بهم داد خدا میدونه گاهی میگم اگه سر خونه زندگیم بودم الان یا باردار بودم یا نی نی داشتم 

رقصان 😐 من یک ماه نیست موج های آبی مشهد بودم ...مشکل از اعتماد به نفسته چون من اصن نه به کسی نگاه ک ...

احساس می کنم همه از من خوشگل تر هستن 

قدم ۱۶۷ وزنم ۷۱ شکم وپهلو ندارم 

به خاطر شیردهی سینه هام کمی افتاده شده و شکمم کمی ترک شده همین اعتماد به نفسمو اوورده پایین

واسم دعا کنید لطفا🙏

همه اینا بر میگرده به اعتماد بنفسو خودباوریت وگرنه من قبل بچه اوردن خوش هیکل بودم ذره ای اعتماد بنفس نداشتم الان سومیو باردارم خیلیم خودمو دوست دارم اینا همش تو ذهن خودت میگذره بعدم قرار نیست همه بی عیب باشن ادما با تفاوتا قشنگن یکی ریزه میزس یکی درشت یکی سفید یکی سبزه هررر مسیم یه سلیقه ای داره هیچوقت نمیشه همرو راضی کرد قبول کن که تو نوع خودت یدونه هستی و بهترین خودتی

خیلی از خانومایی که مجردن یا بچه ندارن آرزو دارن جای شما باشن

منم بچه هامو دوست دارم ولی چون سینه هام افتاده شده و مشکل واژن و ترک پوست پیدا کردم اعتماد به نفسم داغون شده

واسم دعا کنید لطفا🙏

احساس می کنم همه از من خوشگل تر هستن قدم ۱۶۷ وزنم ۷۱ شکم وپهلو ندارم به خاطر شیردهی سینه هام کمی افت ...

عزیزم شما اندامت متناسبه اگه مشکل سینه هاته برو ورزش باز سفت و خوش فرم میشن ولی باور کن اصن کسی به کسی توجه نمی کنه از زندگیت لذت ببر