hhgjghffhj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1820 عنوان حس ششم هستم 263 بازدید | 42 پست نقطه بزار نیت کن با بله یا خیر جواب میدم 1404/07/14 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنابانوووو عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 7752 . اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 749 من و جدی میخواد؟ آدم حتی از دشمنی کردن با شماها چندشش میشه بس که حقیر و کثیفید))))))) خوفناک ترین نوع بشر ؛ کسی است که فهمش کم و اعتقادش زیاد است.
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6492 . خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بچه دخترخالم دختره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 749 نه غلط کرده نخواد😑😂😁 آدم حتی از دشمنی کردن با شماها چندشش میشه بس که حقیر و کثیفید))))))) خوفناک ترین نوع بشر ؛ کسی است که فهمش کم و اعتقادش زیاد است.