2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی چی بگیرم

49 بازدید | 2 پست

من ۱۹ سالمه پوستم مختلط جوش و اینا هم خیلی نمیزنم فقط تایم پریود من از سن حدوداً ۱۵ سالگی سعی می‌کردم که یک روتین پوستی داشته باشم اولاش یادمه یه فامیلی ازمون از برند شرکت نفیس کرم این چیزای مراقبت پوستی می‌آورد اون موقع شوینده و مرطوب کننده و آبرسان و ضد آفتاب و یه سری چیزهای دیگه ازش گرفتم که خوب بود بعد یه تایمی از چیزهای مختلف دیگه استفاده کردم که اسمشو یادم نمیاد و الان از لدورا استفاده می‌کنم که خدایی راضی هم هستم رو پوستم جواب میده ولی قیمت‌هاشون خیلی بالاست و اینکه شنیدمیگن زیاد خوب نیستن برای پوست نمی‌دونم چرا حالا ممکنه شعار برندهای جدید باشه

جدیداً راجب برند لافارر و ویتالایر شنیدم همچنین ویتابلا و لاکچری کویین یه سری چیزای دیگه هم هستند که الان حضور ذهن ندارم الا می‌خواستم راهنمایی کنید و از تجربیاتتون بگید که آبرسان، تونر، مرطوب کننده، شوینده، آرایش پاک کن،ضد افتاب،سرم های مختلف مثل ویتامین Cیا آبرسان و لایه بردار یا ماسکای لایه بردار کلاً این چیزا رو از چه برندی می‌گیرید شماها همش رو از یه برند استفاده می‌کنید یا برندهای مختلف  میگیرین و یه چیزی که قیمتش هم مناسب باشه

و همچنین لوازم آرایشی هم هرچی میدونید واقعا خوبه بهم معرفی کنید من میخوام دانشگاه برم میخوام چیزای خوب ببرم با خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان